Én azokra a piros autósokra gondoltam. ........esetleg pont azért gyújtogatnak, hogy kinyíljanak a garázsok és kiderüljön melyiket érdemes meglátogatni?
Ja igen. Pletykált a jó nép azokat hallgattam. Asszony mondta húzzunk le mert állítólag ég kettő autó, mondom go! Ha a mienk is akkor videózunk, ha nem akkor odébb állunk ha lehet. A garázssoron van pár szép motor mikor láttam merről jön a füst, reméltem, hogy nem onnét.
A KTM topicban írtad ezt: husky nejem túl vad volt ..........nekem kissé túl nagyok a fogai, de azt elhiszem, hogy tekintete megfogott .....,de azért feleségül venni? ...........
Lehet hogy lemaradtál róla de volt aki azt mondta hogy 300v kell a motorba mert ő mindneből a legjobbat rakja bele, nem számít hogy nincs olyan ami jobban jó, a könyv szerinti minősítés kell bele, hiába tesz bele 3x drágább olajat, nem lesz jobb.
Ily nézett ki nagyjából
De lehet csak az Fz-re rátették az után gyártott fzr idomot mert nem ilyen volt teljesen
Az biztos hogy a szűrőt nem lehetett ki tekerni teljesen mert hozzaert a csőhöz, aztán lehet ez is fabrikákt volt mint ezer minden egyéb rajta
Pl a karbi pilot csavarok se voltak egyformák
az üveges kilkenny egész fogyasztható
persze inkább a csapolt verziókat, azok valamiért jobbak
https://www.beerselection.hu/h...
mondjuk ez már szinte középkategória
Aztán el kellett adni valahogy. Hetekben telket mire beindult
Mondjuk utána nem volt olyan gáz. Kicsit füstölt de ment
De lehet csak az Fz-re rátették az után gyártott fzr idomot mert nem ilyen volt teljesen
Az biztos hogy a szűrőt nem lehetett ki tekerni teljesen mert hozzaert a csőhöz, aztán lehet ez is fabrikákt volt mint ezer minden egyéb rajta
Pl a karbi pilot csavarok se voltak egyformák