Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Angolból ittam világos meg barnát is finomat. De mint látod nekem akár a cseh sörte is bejön.
amúgy a dobozos guiness tényleg elég hoki, egyszer én is ittam és csalódás volt a csapoltak után
az üveges kilkenny egész fogyasztható
Ír bikafoshoz volt szerencsém valami golyó is volt az üvegben felkeverni azt hittük okádunk tőle akkora trágyalé volt!
régen ezeket kedveltem, de mostanában nem iszom mert csóró vagyok
persze inkább a csapolt verziókat, azok valamiért jobbak
vagy ha vadulni akarsz:
https://www.beerselection.hu/h...
Ez a kis búzasör most pont megfelel, de köszönöm ajánlásod.
igyál rendes sört
Te aki nem szereted a sört, meg szétszeded az akkukat egy kis ólomért hagyjuk ini na.
szegény májad
mondjuk ez már szinte középkategória
Tiedet megnéznék, de otthagynák
Értettem, hogy rájuk gondoltál de nem ők voltak ott voltam mire kiérkeztek.
Én azokra a piros autósokra gondoltam. ........esetleg pont azért gyújtogatnak, hogy kinyíljanak a garázsok és kiderüljön melyiket érdemes meglátogatni?
Ja igen. Pletykált a jó nép azokat hallgattam. Asszony mondta húzzunk le mert állítólag ég kettő autó, mondom go! Ha a mienk is akkor videózunk, ha nem akkor odébb állunk ha lehet. A garázssoron van pár szép motor mikor láttam merről jön a füst, reméltem, hogy nem onnét.
Gondolod ők gyújtották, hogy elolthassák?.....ennyire unatkoznának?
Gyerekek piróznak a lakótelepen. Hosszú idén a nyáriszünet.
Nejem-nekem
A KTM topicban írtad ezt: husky nejem túl vad volt ..........nekem kissé túl nagyok a fogai, de azt elhiszem, hogy tekintete megfogott .....,de azért feleségül venni? ...........
Haver cserélte
Aztán el kellett adni valahogy. Hetekben telket mire beindult
Mondjuk utána nem volt olyan gáz. Kicsit füstölt de ment
Már kezdtem pánikolni, hogy a nem verseny gépembe versenyolaj kell.
Lehet hogy lemaradtál róla de volt aki azt mondta hogy 300v kell a motorba mert ő mindneből a legjobbat rakja bele, nem számít hogy nincs olyan ami jobban jó, a könyv szerinti minősítés kell bele, hiába tesz bele 3x drágább olajat, nem lesz jobb.
Mi vitt rá, hogy egy ennyire kókány motort megvegyél?
Ily nézett ki nagyjából
De lehet csak az Fz-re rátették az után gyártott fzr idomot mert nem ilyen volt teljesen
Az biztos hogy a szűrőt nem lehetett ki tekerni teljesen mert hozzaert a csőhöz, aztán lehet ez is fabrikákt volt mint ezer minden egyéb rajta
Pl a karbi pilot csavarok se voltak egyformák
Eddig is ezt raktam bele, ezután is ezt fogok.