Na megy a maffia Thalia szerelő bácsihoz, ilyen is ritkán van. Szivárog a hűtővíz, kifáradt egy 19 éves valami benne. Plusz az őzgázolás nyomait is időszerű lesz eltüntetni már.
Én sem viccnek szántam csak az élét akartam elvenni és azért nem vicc mert általánosítasz, az általad leírt esetek és a környékünkön történők között elég nagy a különbség és ahogy vagdalkozol simán lehet, hogy mégis megteszed amit írtam.
Ez viccnek is rossz volt, elmaradott Baranyai és Borsodi, Hevesi falvakban még mindig ez a divat, de máshol is sajnos történik ilyen.
Kerítés: "ááá niccs péééz, inkább láncra köttyük"
Ivartalanítás: "aaaaa dik az mennyibe kerül teeee, háá 15 doboz cigi ára jaaaaaj".
És így sorvadnak el kutyák disznóólakba zárva vagy 1 méteres láncokon megtörve, éhezve, kiszáradva...
Ez nálam érzékeny pont, az emberekre tojok, de a magatehetetlen, védtelen állatok a szívügyeim.
Ez Ekecseleké ezen befér a betonpumpa ha hazamegy vele. 5m. A mellete lévő ami szintén az övék azon 6,2m a kapu. Tényleg annó 20 éve telephelynek vette a telket üresen állt.
Igény volt rájuk eddig kivéve erre az egyre, előjegyzés volt (persze nem pénzért hanem ingyé kapta mindenki) mert a szülők jók és a kölykök is azok lettek. Általában igaz amit írsz, nekem sem kellett volna csak hát jött és ivarzás kizárva.
De fölösleges volt ez a 3 alom is... Gondolom mindegy volt ki viszi, csak vigyék, a fele láncon fog elsorvadni, tovább fialják a francnak sem kellő almokat.
Így sosem lesz vége ennek.
Nem, azok a szomszédé és az egyiknek van könyve, de eléggé pulifélék a szülők. Eddig az összes almot elvitték (azt hiszem ez a harmadik) és csak ez az egy van még meg utána ivartalanítás lesz ahogy mondták.
Nem így értem... A felnőtt kutyák is a tieitek? Csak mert akkor az ivartalanítás segítene a felesleges szaporulaton. Az ország minden menhelye rogyásig van te kis és nagy kutyákkal, egyetlen házi szaporulat sem hiányzik igazából.
Az ivartalanításról pedig még annyit, hogy sokan hiszik "csonkításnak", de a háziasított állatok felesleges szaporulatáról az embernek kell gondoskodnia.
Valamint megelőzhető sok betegség kialakulása ezáltal a kutyáknál.
Kerítés: "ááá niccs péééz, inkább láncra köttyük"
Ivartalanítás: "aaaaa dik az mennyibe kerül teeee, háá 15 doboz cigi ára jaaaaaj".
És így sorvadnak el kutyák disznóólakba zárva vagy 1 méteres láncokon megtörve, éhezve, kiszáradva...
Ez nálam érzékeny pont, az emberekre tojok, de a magatehetetlen, védtelen állatok a szívügyeim.
Így sosem lesz vége ennek.
Az ivartalanításról pedig még annyit, hogy sokan hiszik "csonkításnak", de a háziasított állatok felesleges szaporulatáról az embernek kell gondoskodnia.
Valamint megelőzhető sok betegség kialakulása ezáltal a kutyáknál.