Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Másra nem tűzre jó lesz!
Majd kapirgálunk rajta jókat , csak a bogrács alatt égjen a láng .
Azzal fogsz járni , hétfőn megyünk a saját szemétdombodért !
Szép és jó legyen ne járjunk már szemétdombbal.
Na megy a maffia Thalia szerelő bácsihoz, ilyen is ritkán van. Szivárog a hűtővíz, kifáradt egy 19 éves valami benne. Plusz az őzgázolás nyomait is időszerű lesz eltüntetni már.
Ohhh hol van a negatív esetek megemlítése a "vagdalkozáshoz"...
Én sem viccnek szántam csak az élét akartam elvenni és azért nem vicc mert általánosítasz, az általad leírt esetek és a környékünkön történők között elég nagy a különbség és ahogy vagdalkozol simán lehet, hogy mégis megteszed amit írtam.
Ez viccnek is rossz volt, elmaradott Baranyai és Borsodi, Hevesi falvakban még mindig ez a divat, de máshol is sajnos történik ilyen.
Kerítés: "ááá niccs péééz, inkább láncra köttyük"
Ivartalanítás: "aaaaa dik az mennyibe kerül teeee, háá 15 doboz cigi ára jaaaaaj".
És így sorvadnak el kutyák disznóólakba zárva vagy 1 méteres láncokon megtörve, éhezve, kiszáradva...
Ez nálam érzékeny pont, az emberekre tojok, de a magatehetetlen, védtelen állatok a szívügyeim.
Ez Ekecseleké ezen befér a betonpumpa ha hazamegy vele. 5m. A mellete lévő ami szintén az övék azon 6,2m a kapu. Tényleg annó 20 éve telephelynek vette a telket üresen állt.
Azé' mint nagy állatvédő nehogy nekiállj nagy felindulásodban bunkóval agyonverni a kiskutyákat.
Már legutóbb is néztem, hogy mekkora teraszod van a telepen, szép nagy kapu kell rá.
Zolikám ma is jót ekecseltünk, lassan kész ez a szemétdomb!
Igény volt rájuk eddig kivéve erre az egyre, előjegyzés volt (persze nem pénzért hanem ingyé kapta mindenki) mert a szülők jók és a kölykök is azok lettek. Általában igaz amit írsz, nekem sem kellett volna csak hát jött és ivarzás kizárva.
De fölösleges volt ez a 3 alom is... Gondolom mindegy volt ki viszi, csak vigyék, a fele láncon fog elsorvadni, tovább fialják a francnak sem kellő almokat.
Így sosem lesz vége ennek.
Nna B+!! És régen az ilyen volt a legjobb!
"Itt mindenki hülye. " Igen! Még ráadásul országgyűlési képviselők is lehetünk ennyi erővel !
Ez az oldal nagyon állat.
Nem, azok a szomszédé és az egyiknek van könyve, de eléggé pulifélék a szülők. Eddig az összes almot elvitték (azt hiszem ez a harmadik) és csak ez az egy van még meg utána ivartalanítás lesz ahogy mondták.
Egyébként meg úgy is https://mindmeghalunk.com/
Igen , és éppen ezért még országgyűlési képviselők is lehetünk!
Nem így értem... A felnőtt kutyák is a tieitek? Csak mert akkor az ivartalanítás segítene a felesleges szaporulaton. Az ország minden menhelye rogyásig van te kis és nagy kutyákkal, egyetlen házi szaporulat sem hiányzik igazából.
Az ivartalanításról pedig még annyit, hogy sokan hiszik "csonkításnak", de a háziasított állatok felesleges szaporulatáról az embernek kell gondoskodnia.
Valamint megelőzhető sok betegség kialakulása ezáltal a kutyáknál.
Igen! Még képviselő is lehet belőlünk!!
Tudod.....van a virág meg a méhecske.....