Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én még sosem fizettem pluszban a vizsgáért.... pedig volt már minden. műszakilag és szerkezetileg rendben volt az összes, kis rozsda, sérülés nem érdekelt senkit.... mind átment simán
Ez így még olcsó,főleg azt tekintve,hogy így át sem mehetne a vizsgám.
Olyanom majdnem lett még hívogattalak is csak volt vele egy kis beindulásgond így lett megint sövö pedig nagyon tetszett.
Nekem most kell....és nagyon kell!...kérem.
Ajtót simán ki lehet nyomoodni belülről lámpa meg lehet 10 ezer
Itt a bontószökevény, 200.000 km sincs benne, full gyári futóművel, alvávédőzve, rozsda sehol...
Ez akkor is menni fog, mikor már kőolaj se lesz.
Egy kanna benzin mindig gyógyír.
Phaszt! Egész héten szabin vagyok (kötelezően ki kellett venni) meszelem a konyhát, mert az tavaly elmaradt. Csak olyan párás a levegő, hogy nem szárad ez a xar. Két napig gletteltem-csiszoltam, és még csak egy soron van lemeszelve.
Németeknél ha koszos a kicsit a kocsi a rendőr basztat érte
Itt nálunk azért még lazaság van
Itt is tüv vizsga lenne akkor fele kocsi nem menne át
A műszaki viszga pont arról híres, hogy az emberek rendebeteszik arra a kocsit
Inkább motorozzunk! Ja nincs bacca+...
Ezt mind értem
Nekem is foshalom az astra
De nincs olyan hogy 2 centis horpadás meg jó A 2,1 centis meg már nem
A műszaki vizsga éppen azért van, hogy legalább 2 évente egyszer rendben legyen az autó.
El ne kezd, hogy festés hiba és egy horpadás miatt bontó szökevény. Sőt, itt ott még poros is.
"Szerkezetileg, műszakilag hibátlan a kocsi...."

Ööööö, nekem inkább bontószökevénynek tűnik. Mi lenne ha megcsináltatnád?
Fontos, ha rossz lenne ki is cserélném, de csukódik szépen, egy pár centis horpadástól még semmi baja.
Az ajtó mióta nem fontos?
Az véd meg ha oldalról neked mennek ha sérült akkor alkalmatlan
Á M E N!
Akkkóó keresek másik helyet, a festésen bohóckodás csak felidegesít. Maszekolni is járok a kocsival, nem simogatni meg mosogatni meg fényezőhöz futkorászni van.
Műszakilag meg 19 évesen is jobb még, mint némelyik lerúgott 10 éves.
Gyári futóművel, egy apró zörej, kattogás se, semmi nincs. A legrozsdásabb dolog a kerékcsavar, azt a horpadt ajtón jajjgatnak.
Te tudod legfeljebb elzavarnak bukovárival.
Mert te egy lehúzgálós arc vagy Ini papa.
A lámpa a helyén van, világít, az ajtó meg nem teher viselő elem. Csak ha a tárgyilagosság talaján akarnék maradni.
Nem az összeg a magas, bármikor adok 5000-et, ha kell...Ha Kell!
De a semmire ne húzgáljanak le, meglátjuk mit mernek mondani rá.
Szerkezetileg, műszakilag hibátlan a kocsi, kevesebb a rozsda rajta, mint egy 3 éves Mazdán...
A puccoskodásért meg lekopott festésen jajjgatásért nem fizetek.
5 ezret én akkor is adok ha minden rendben van
Kis festek lepoattogásert nem kell pénzt adni
Az ajtó horpadás ami necces
Amufy a letört lámpa fül az teljesen alkalmatlan , ennyi erővel 3 lábú konyhai szék is kehet mert ha jól ülsz rajta nem billeg
Ha én lennék a vizsga biztos akkor amit felsoroltál az 30 lenne nem 5 ezer
Lali add oda azt a szaros 5ezret azt lesz egy friss vizsgás maffia országúti büntetőd! Kerestem még egy nullát hátha elírtad, mondom az már morzsolt volna egy-egy könnycseppet a szemembe, de ez az összeg...