Srácok, műszaki vizsga kérdés kocsin.
Az autószerelő szerint az, hogy:
- össze van picit "szalagkorlátozva" a kocsi eleje (csak a festék jött le a műanyag lökhárítóról, asszony megpördült vele egyszer)
- meg egy őz letörte a bal első lámpa tartó füleit és csak egy fogja (ettől még ugyan úgy a helyén van és világít)
- valamint hogy a vezető oldali ajtóba bele tolattak,
emiatt biztos plusz pénzt kell adni a vizsgáztatónak.
Kicsit lehúzás szagúnak érzem a dolgot, mert ezek mind csak esztétikai dolgok.
Futómű, fékek, világítás, teherviselő elemek, szélvédők, gumik mind rendben, még rozsda sincs a kocsin sehol.
Akkor mit akarnak lehúzgálni ilyen 5000 forintos "kenőpénzekkel"?
Mert akivel találkoztál és azzal dicsekedett, hogy pesti az csak 3 hónapja költözött oda békésből. .......én és akiket ismerek azok az aktuális útfelületet annak mondják amilyen a felülete, burkolata.
Lebuktál Pocses
Szerintem K... Jó motort választottál
Kicsit irigykedek is (meg nem is)
Amolyan Svájci bicska
Mindenre jó, de mégse
Szóval mindenes....
Majd aztat is jól kiprobálnám
Persze csak ha szabad
Részemről nem lövöm le az áldozatot, de naaa egy ilyenen én is elgondolkoztam, bár csak képeken láttam (jó 1x élőbe is, de Mmmm)
Sok sok sok örömteli, de legfőképp baleset mentes km. kívánok az új társadnak
Az autószerelő szerint az, hogy:
- össze van picit "szalagkorlátozva" a kocsi eleje (csak a festék jött le a műanyag lökhárítóról, asszony megpördült vele egyszer)
- meg egy őz letörte a bal első lámpa tartó füleit és csak egy fogja (ettől még ugyan úgy a helyén van és világít)
- valamint hogy a vezető oldali ajtóba bele tolattak,
emiatt biztos plusz pénzt kell adni a vizsgáztatónak.
Kicsit lehúzás szagúnak érzem a dolgot, mert ezek mind csak esztétikai dolgok.
Futómű, fékek, világítás, teherviselő elemek, szélvédők, gumik mind rendben, még rozsda sincs a kocsin sehol.
Akkor mit akarnak lehúzgálni ilyen 5000 forintos "kenőpénzekkel"?