Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk az a szín nem az amibe olyan sokat bele lehet gondolni, mondjuk itt képesek mindenre
Jól nézzetek körbe, sok szerencset hozzá!
Ajjaj...
Nem hanem fehér.
Fehér, és nem biztos, hogy elhozom. Hétfőn kiderül majd akkor teszek fel pár képet aztán kezdődhet a szétidegelésem.
Az teljesen lényegtelen hogy választott. Úgy is találunk valamit amit lehet fikázni
Szerintem amúgy BMW-t vett, nem lesz nehéz dolgunk
Feszülten várom milyen gépre újítottál. Remélem a színre most jobban figyeltél, mert itt darabokra szednek ha nem egyértelmű, hogy fakó, vagy olyan volt gyárilag is.
nem olyan fakó narancs mint a motorod volt?
Na lett vizsgája a maffia táliának?
Na még szombaton felkerül a trapézlemez meg a zár aztán kulcsrakész, mert hétfőn dógunk van ekeccsel...
Nehogy már értelmes dolgokról beszéljünk, mert fórumtársnak csak a pináig terjed a gondolkodása! , mert van aki nem tudja miről is van itt nagyba szó !
Kézimunkánál villognának azok a piros körmök...
Ezt a lanc szett csere modot se lattam meg,meztelen talpal,de a lancot jenaiban elmossa.
Viszont a segg meg mindig first class.
http://youtu.be/pJqk1bC0eGo
Különben is Te vagy a hibás, hogy egyáltalán erről beszélünk mert neked a pináról is a franciák és trianon jut eszedbe.
Utólag már kiszabott egyszerű "okos"-nak lenni az akkori helyzet és az ismeretek tudása nélkül! Utólag már én is tudok "okos" lenni!
Ok, de lehetett volna az általad "eltiprás" lehetőségét is választani és marad a becsület és nagyobb eséllyel fennmaradhatott volna a revízió nagy része is, de ahogy írod ez már egy elvi sík a történések tudatában amit akkoriban nem így láttak, tévedtek.
Majd lehet.......oktober vegin.
Aug.-ra tervezem, addigra talán feloldják.
Nem mellesleg nézzük mik voltunk 14-ben, egy provincia, haderő nélkül. Ami volt, az is az osztrákok fennhatósága alatt állt.
40-ben (itt nem 39-ben kezdődött) pedig érdemi ipar és haderő nélküli, bukdácsoló gazdasággal.
Esélyünk sem volt...
Nem csak az elcseszett esélylatolgatás volt az oka, hogy bele keveredtünk. Olvass utána, "szabadon választott" verzió volt, vagy csatlakozás, vagy eltiprás várt ránk.
Egyiknél sem volt egyéb lehetőség... Csak idealista, elvi síkokon.
Persze,jo lenne,de nem lesz.A ket het karanten meg eletben van egy hateratlepes utan.
Ha festes nelkul kered lehet olcsobb,oszt a haz mellett lemeszeled,ugyis bennevagy.
Nincs tévedés.....zsarolni csak azt lehet aki hagyja.......mindig van választás.....az elsőnél tényleg nem volt nagy választás, de a másodiknál lett volna csak hát az erőviszonyok jelentős félreismerése hitette el sokakkal, hogy más lesz a kimenetele a dolognak pedig csak a térképekre kellett volna nézni persze látszólag volt esély, de ahogy ma is akkor is tévedtek.
Igen én is nézegetem, de sehogy sem akarnak olcsóbbá válni.....vazz, el kéne ezeknek is mondani, hogy válság van mert úgy fest nem vették észre.
Az elsőben Isonzónál, a másodikban meg a Don-nál...