Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elnézésedet Laci, de én utálom a franciákat, Trianon miatt, mint a friss meleg szrt! Ez az én álláspontom,még Magyarországot is eltörölték volna ha nem szavaznak ez ellen az Angolok! Egyszerűen nem akarták, hogy legyen olyan, hogy Magyarország, így lett a 320 000 km2-ből 93 000 km2, a 2/3-át vették el a hitvány csigazabálók miatt !! Nem veszek semmit ami francia!
Úgy ajánlották ezt a szerelőt, de egyre kevésbé van bizodalmam benne ezek után. Ne fújkáljon inkább semmit.
Egyszerűen nem találok egy tényleg korrekt, megbízható szerelőt Bp-en. Biztos van sok, csak pont nem oda járok.
Sztár vagyok, nem kell, köszi.
Majd a Te érdeklődésed szintje is alaposan lecsökken, mire a '70-et taposod!!
Párszor feldicsérlek itt a fórumon, szükséged van rá.
te emlegeted ezeket.....
Nekem simán lefújták spray-vel a szerelők amikor a szakadt asztrát vizsgáztatták.

A főtartók ne rohadjanak, de azt meg én fújtam le alvázvédővel meg sárral előtte
Én? Elekronak meg neked nem tetszik a pina
Mert jó...
Na pont ezért sejtem lehúzásnak ezt a festésen jajjgatást, amit előadott nekem a szerelő. Asszem lesz cirkusz.
Mi a szolgáltatás érte...
3500-ért szerzem a lámpa darabját, az ajtót is kiütöm majd a helyére, ha lesz időm és kedvem. Ez nem BMW, hogy drága legyen a műanyag alkatrész.
Az hogy az ac külön gombrol megy az nem műszaki kategória
Kürt se a gyári kiakakitas Mondjuk ez hiba műszakin
Meg pár kisebb apróság
gyanús vagy mostanában... csak a pasik meg a fasz jut eszedbe....
Azt ne mond hogy te a fasz szereted
Volt kavicsos lámpa is..... mugyanta ragasztoval húztam ki, hogy ne menjen bele a viz
Azért írtam, hogy sosem fizettem pluszba érte, pedig sok autóm volt mar.... pár százezres kategoria is, át rohadt sárvédővel
Ja várjá a punto csak másodikra,a motorszám lerohadt 5 éves korára,egy eredetvizsga és motorkódra ujrázott.
Eddig minden járgányom csont nélkül átment.
Te magad írtad le anno, miket tákoltál meg rajta nem keresem vissza a sok hónappal ezelőtti beírásokat maradjunk a tákolt kifejezésnél
Azért nem tákolt hanem minimál szervizes
A lámpa meg simán vizes mert áll benne 5 centi víz
Ki kellene alul fúrni hátha ki folyna
Hogy tudtál olyan autót venni, aminek az elején van egy naagy pcsa??
ha ini tákolt astraja átmegy, akkor ez a thalia látatlanban is
"Egy kanna benzin mindig gyógyír." Ahogy olvasom Neked sem kell a Getzi-tanfolyamra menned!