Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is ismeretem olyat, akinek betetett a folyamatos trippezés! Ha tényleg volt olyan régen Amcsiban, hogy adták valakinek folyamatosan az LSD-t, az azert biztos művelt érdekes dolgokat.
Találkoztam ezzel azzal az évek során. Mondjuk amit soha nem akarnék már kipróbálni, ezek a mai designer szarok! Régen legalább tudtad, hogy mi az amit beszedsz, persze nyilván ma is vannak ilyenek. De nem ezek a napról napra változó szarok. Mondjuk kinőttem már ezekből.
olyan szintetikus hallucinogén cuccok vannak hogy beszarnál
egy katica nagyságú bogyótól kifekszel fél napra
ezek a szintetikus szarok nagyon gáz cuccok, de kurva olcsó
mondjuk ezek nem újdonságok, tudok olyan emberről aki egy bélyegtől 2 évig pánikbeteg lett alig tudták kikezelni
azért a mikrofon kezelés odabasz
Amúgy meg lehet csak bebaszott mnt az állat. Speedtől nem szoktak az ablakon kiugrálni. Mondjuk fűtől sem hallottam még. Persze bármi lehet.
A kábszerkereskedőről beszélsz? Mert gondolom Ő mondta, hogy ugorjon ki. Talán ha nem vett volna, akkor nem ugrik ki. És most nem arról van szó, hogy helyes, nem helyes árulni ezt. Ki akarta próbálni. Ha nem ettől, vesz mástól. Ez egy ilyen világ, ahol ha akarsz, akkor szerzel.
Kolléga mondta jól bírja veszek is.
Vagyis talan 3 ig, ha ugy voltak eddig.
Szerintem nem.
Ha lesz is konnyites az hétfőtől.
Budapesti Tagok!
A westend üzletei nyitva vannak vasárnap?
Zoli jót ekecseltünk ma is! Szombaton zsalubontás, felrakjuk az átlátszó fémet. Jövőhéten meg azt a laza 5m-es kaput aztán kulcsátadás.
Azért ennek a történetnek van egy kis bukéja a mostani helyzetben........vidéki fiatalok felmennek pestre drogozni egy airbnb lakásba ahová 5 pesti luvnyát is felhívnak.....végülis, ha már a pestiek nem mehetnek vidékre bepipázni legalább azok mehessenek ezért a belvárosba.
Ezért kell a sisak......főleg a kínai, mindent bír: http://youtu.be/k3F76l_xGGs
Ez a Dori, hát ez nagyon Gezzi. : http://youtu.be/SNhZcg0YkGs
Megtanulhatja a vastüdőben, hogy mire való a nyak.
(...hogy tekergesse, ha valaki nem tudná.)
Bár nem szorosan ide, de remélem a kis buzit irgalmatlanul megszopatják egyrészt a lakás tulajdonosai, a rendőrök, a bíróság, meg amúgy maga az élet is.

https://index.hu/belfold/2020/...
Hogggynévóóóna! Csak ezzel sem szeretem tölteni az időmet, hogy munkába menet, hopp, megint elfogyott, meg kell állogatni, kiállni a forgalomból, tankolászni, aztán vissza. Ennek a 150-es Keeway cruisernek ez az egy nagy előnye van, hogy a 15 literes tankkal és a max 3 literes városi fogyasztással majdnem 3 hetet eljárok dolgozni 1 tankkal.
50 km alatt nincs kút?
Amúgy a wr250 is kis tankos. A ktm meg ugyancsak
Dr250 a 80 as évekből esetleg 10-12l tank
Van valami 10 liter körüli gyári is . De az a +2-3 liter nem sokat számít egy Afrika túrán
Acerbis szokott nagyobb tankokat csinálni meg kell nézni hátha van
Régebbi, 90-es évekbeli enduro-kon még rendes 10 liter feletti tankok vannak, figyelgetem, hátha látok valami jót.
Napi 50 km-t ingázok vele, azért 1 hetet csak ki kéne bírnia tankolás nélkül.
Tuti van böszme rally tank hozzá.