Bennem ilyenkor felmerül a kérdés, hogy miért nem kezdesz magaddal akkor valamit ? Egyszerű, könnyű testmozgás, torna, jóga... tökmindegy minek nevezzük. Napi 15perc de maximum fél óra testmozgással nagyon sokat lehetne javítani az állapotodon. Tudom erre jön, hogy de gerincsérv és hasonlók. Mindenre van megoldás, a testedet tudod erősíteni, biztos nem lesz olyan mint 14évesen de ha a fájdalom csökken, nő a fittség azzal nő a közérzet és boldogabb leszel.
Én is baromi lusta vagyok de ha ráveszem magam, hogy csak kicsit is mozogjak, pár hét alatt sokkal sokkal fittebb vagyok, ami előtte megterhelő volt azt olyankor észre sem veszem, és nem edzőtermi edzèsről meg nagy izmokról beszélek.
Én volt hogy hajnali 5 től éjfél utánig rajta voltam
Kb 2-3 óra tankolás kaja budi stb lehetett közben
És akkor is kényelmes volt
A mostani ktm motor ülését átalakítottam. Az majdnem jó. Sajnos nem kapni hozzá normális alapanyagot
A kínai zselé lapok meg kicsik voltak a nagy seggemhez
Napi 250-300 km-ekkel nem gond nekem sem egy 2000 km-es erdélyi körút. Másnap reggel "nem nagy öröm" újra motorra ülni, de negyedóra után már semmi gondom nem szokott lenni. A tegnapi az egyértelműen sok volt egyszerre, bedagadt mindkét csuklóm és mindkét bokám, meg fáj a derekam is. Az este bevett 2 Algoflex Fortével bírtam aludni, de most már rohadt nyűgös vagyok...
Pedig kb az a motorozás lényege hogy jól érezd magad
Nekem a tenere volt az egyedüli motorok amin a 3 napos túra után se éreztem magam szarul
Persze a seggem kicsit fájt de másnap simán ra tudtam volna ülni és bárhova elmenni
Pl a nagy kedvenc xt4-re ilyen akció után egy hétig ra sem bírtam nézni
Sajnos sulis koromban foci közben seggbe rúgtak a stoplissal és az eltört a farokcsont ferdén forrt össze
Azóta nincs olyan hogy kényelmes ülés. Meg az irodai székek is fajnak egy idő után
Egyedül a skandináv típusú bazi nagy fotel volt amiben el tudtam tölteni több napot-hetet egyhuzomban
Sajnos az egészségem romos mint egy tanyasi udvari budi, és hát a GéeSöccá' sem egy kényelmes túramotor....
Az ilyen hosszú egész napos túrákban az a "legjobb", hogy hiába érzed úgy 300 km után hogy "szép volt, jó volt, de épp elég is volt", utána még haza kell menni....
Én betettem volna a jobb oldali bokor elé a motort
A zöld háttér előtt a csúnya fekete motor látszik szépen de nem annyira hangsúlyos hogy elbassza a “tájat”
Én is baromi lusta vagyok de ha ráveszem magam, hogy csak kicsit is mozogjak, pár hét alatt sokkal sokkal fittebb vagyok, ami előtte megterhelő volt azt olyankor észre sem veszem, és nem edzőtermi edzèsről meg nagy izmokról beszélek.