Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt hallgatom 34 éve a szomszédoktól miközben szidják a pestieket, de konkrét példa nincs rá míg erre való hivatkozással verik át a pestieket minden szinten főleg élelmiszerben, egyik haver fóliázott még a 80-as évek végén és néztem, hogy ők nem esznek onnan semmit hanem külön kiskertet csináltak, kérdem miért? válasz, hát dehogy eszik abból az agyon vegyszerezett szarból ami amúgy jó lesz a pestieknek és mindben ez volt az alap álláspont. Az tény, hogy könnyebb egy pesti élete az átlag vidékinél és vicces módon olcsóbb is a kajától kezdve a rezsiig minden és ez irigységre adhat okot ami utolérhető volt mindig.
Hát ha csak több generációs lenne itt semmi gond nem lenne. Ja mert a fóvárosiakna valami tó fétisük van?
Hát nem nagyon. Elenyésző.
Mé svédek ott nincsenek?
Van az bővrn, meg némely elég népszerű is
Felőlem.....de nem birják a cigányszagot, így inkább balaton lesz az
Nem figyeltél.
Tó volt a kérdés.....
Nyaralót bárhol. Ebben is segítek összevonni. Tóparti nyaraló, telek. Ami sok esetben családi vonalon már több generáció óta a Balatonon van.

Szerinted adják el, gondolom.
Tud valaki olyan ingyenes fotó programot ahol van legalább 30 másodperces késleltetés ?
Ájfón android mindegy
Mindkettőben alapból max 10 másodperc van csak
Nyilván.....
De ha pont arra kell mennem, ahol útban van pest.....átmegyek rajta és nem kerülök 80 km-et...bazze!
vízpart pesten is van. Nyaralót meg bárhol vehet, sőt még olcsóbb is.
Csak annyira van bajom mint általában az összes itt élőnek. Azért mert ezt csak tőlem hallod itt az nem azt jelent hogy csak én gondolom így. Mindenki ezt gondolja.
Valami bányató csak akad.
Ha lehet 6 körül még egész jó,mer nem ébrednek fel,meg inkább kerülök a nulláson,de ott se jó 7-8- után a helyzet.inkább maradok a seggemen vidéken.
Amúgy inkább a pesti nézi le a vidéki népet. És a vidéki ezért utalja őket
Volt egy diósdi ismerős azt mondta neki volt a legszarabb amikor suliba járt mert a pestinek vidéki volt a vidékieknél meg pesti
Ott melyik tó is van, ahol van vízpart...nyaraló?
Akkor mehetnének borsod a is.
Hát a déli a bulizós, de az északi nem.
Felénk meg mindenki a fővárba akar menni, igaz tagadja meg szid minden pestit, de ha csak lehet akkor oda mennek bármiért főleg a fiatalok. ....amúgy neked valami személyes problémád van a pestiekkel? Mert ugye pest-vidék alap ellentét, de nálad ez rendesen beakadt.
Én is..... de BP-t elég nehéz (hosszú út) kikerülni, így azért néha át kell menni rajta.
Rossztol kerdezed,mindket helyet kerulom .
Az nagyban függ az elfogyasztott alkohol mennyiségétől....
Véleményem szerint azért mert a Buliban jó lehet bulizni viszont aludni????
Ez ugye nem komoly kérdés....
Azért mennek vidékre, mert nem ott vannak. Oda miért mennének, ahol már vannak?
Lehet ott van telek, nyaraló?
Kimozdulni....otthonról.
Mondanám, de hiába. Birkák. Csak azt nem értem, ha az a főváros ennyir fasza, akkor miért is jönnek ide? De tényleg, árulja már el valaki hogy ha jön a hétvége ők miért özönlenek ide mint a birkák mikor a főváros a világ közepe.
Jaja,mindjart jon a balatoni tuzoltonk es mondja hogy huzzon haza minden pesti.