Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én imádom a Tuono-t.
Rezeg, morog....olyan, mintha egy megvadult bika lenne mindig alattam amit zabolázni kell! Nem lehet elbambulni, elkényelmesedni és csak úgy gurulni....folyamatosan gépészkedni kell (a futómű No.1.), nyers...nem női motor.
A semmilyen érzéshez autóba kell ülni.
A sor4-en a Tuono után olyan, mintha nem járna benne motor.
Válság menü :-) Gyere, motorozz erre, csinálok neked is :-)
ülj fel a KTM-re, odaaadom egy körre, utána örülni fogsz hogy milyen simán megy a GS
Javaslom a kettes változatot!
Milyen már az meg nem sok cigányt tisztelnek
Neki se mondta senki
Csak tiszteletbeli.....
Be se zartam.
Cigány vagy?
Ne munkát adj! Pénzt!
Kérdés meddig akar élni
Amugy pipire meg a liszt rohad rá azt fog tudni adni, pedig akár nyithatna is annyi ajvékolás után.
Kell babkonzerv es budipapír?
Ennyi penzbol egesz eleted vegeig eleg lesz.
Tudok.munkát adni
Lehet hogy 2 hónap múlva kajára fog kelleni a maradék....
Ugxis szórod a kocsi árát, nem mindegy akkor már?
Így igaz.
Ha el nem visz ez vagy az őszi ragya.
Nincs tervben motorvásárlás. Szerintem egy-két évig el leszek még ezzel a kényelmetlen izével, aztán meg leteszem a lantot.
Egy CB500X-et nézz meg közelebbről, nem olyan magas mint amilyennek látszik, nem tudok adatot de nekem a 176-8cm-emmel vígan leér a lábam és könnyű kezes kis motor, pont elég erős, finoman simán jár hiszem mégiscsak honda.
A versys szerintem jobban rezonál (650) és magasabb is pedig az olcsóbb sokkal, 1milla körül lenne.
nem tudok...
Nekem könnyű motor kellene - kicsit endurósabb kialakítással. Ha hosszabb távon mernék még motorozással tervezni, akkor ez a picike 300-es Versys-X lehetne. (MINDIG egyedül motorozok, nem akarok "kapaszkodni" senki után sem - szóval nem kell erősebb motor. De tudok 2 milliót rászánni - és nem is akarok.
Ez alol a hoki gyerkmotor alol sem tudott kimaszni,egy nagyobb turagep betemetne mint a lavina.
Nagyobb motor kell. Nagyobb kényelem, emelt komfort, több szolgáltatás. Az öccáz gyerek méret mindegyikben.
Nálam nem az üléssel van gond: ráz, vibrál ez a szar, elzsibbad rajta mindenem, pedig én eleinte óránként, 250-300 km után meg félóránként állok meg 5 -10 percekre pihenni.
A kis csopper az nem rázott (szilentekbe volt ágyazva a blokk), azzal az ülés-kormány-lábtartó háromszöggel volt a gond, kisgyerekre volt méretezve az egész.
Utóbbi