Kicseréltem a téli gumit aztán nem húzom meg légkulccsal mert egyszer rútul be szoptam aztán valahogy elmaradt a véglegesítéséhez szükséges nyomaték beállítása
Ilyen dagadt jószágnak meglehetősen fárasztó feladat a kerék csere aztán úgy néz ki az agy már nem kapott elég oxigént a végén
F astra újra jó lett
Meghúztam a kerek csavarokat és elmúlt a kopogo hang
Kézzel ki lehetett tekerni mind. Úgy néz ki elfelejtettem meghúzni kulccsal
Hetek óta így mászkálok vele.
Itt baszki senki nincs
Főleg éjjel amikor a nagy hal jár
Ide azért felkészültség kell a nagy halhoz. A többség meg sem próbálja
Mondjuk mi is meglehetősen gyengén állunk mert eddig csak az 5-10 kilós sávban jött hal a nagyok még nem akadtak horogra
ezt mondjuk nem értem. Leteszed a telót valahová, megfogod a halat és a teló felé mutatod, közben meg meg nyomod a gombot. Maga a gomb is megér ennyit... )
nekem hal fotózásra kell, aztán a távirányító nem sokat ér, haza a nagyokat nem hozom szóval a parton kell fotózni
találtam egyet igaz teli van reklámmal, de 30mp tud
állitólag az ios kurvára biztonságos talán nem lopkodja el a nagy értékű fotóim
3 lábú állvány meg ettől lényegesebben jobb tartók vannak itthon
"Tud valaki olyan ingyenes fotó programot ahol van legalább 30 másodperces késleltetés ?
Ájfón android mindegy
Mindkettőben alapból max 10 másodperc van csak
"
Ezt megoldottam. Rendeltem Kinából egy tripodot, beleteszem a telót beállítám, oda megyek és a kezemben lévő BT-s kapcsolóval el kattintom. Nem kell rohangálni.
A nagyja így is megy vissza, néhány 4-6 kilós kerül csak a bográcsba
Ilyen dagadt jószágnak meglehetősen fárasztó feladat a kerék csere aztán úgy néz ki az agy már nem kapott elég oxigént a végén
Halőr, tilosban horgászás, fotózás, bizonyíték, érted?
Meghúztam a kerek csavarokat és elmúlt a kopogo hang
Kézzel ki lehetett tekerni mind. Úgy néz ki elfelejtettem meghúzni kulccsal
Hetek óta így mászkálok vele.
Főleg éjjel amikor a nagy hal jár
Ide azért felkészültség kell a nagy halhoz. A többség meg sem próbálja
Mondjuk mi is meglehetősen gyengén állunk mert eddig csak az 5-10 kilós sávban jött hal a nagyok még nem akadtak horogra
Én motorozáshoz hordom, mert kis helyen elfér.
találtam egyet igaz teli van reklámmal, de 30mp tud
állitólag az ios kurvára biztonságos talán nem lopkodja el a nagy értékű fotóim
3 lábú állvány meg ettől lényegesebben jobb tartók vannak itthon
Ájfón android mindegy
Mindkettőben alapból max 10 másodperc van csak
"
Ezt megoldottam. Rendeltem Kinából egy tripodot, beleteszem a telót beállítám, oda megyek és a kezemben lévő BT-s kapcsolóval el kattintom. Nem kell rohangálni.
Volt vagy annó 2 E ft.
https://www.aliexpress.com/ite...
most hoztam pár hete hogy ha a csatorna parton főzünk legyen teli palack tartalékba