Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amennyit dolgozom akkussal mar felakasztottam volna magam a hosszsbbitora minthogy bogozzam,hurcibaljam a kabeleket.
Ponthegeszteni kéne.En egy ilyennel merényeltem.Mikrosutő trafo.
Én meguntam az akku baszakodást. Vettem egy 500W-os B&D gyors tokmányos fokozatszabályozós kis fúrót 3m a kábele, van mellé egy 50 m kábeldobom azt rohad el az akku.
Sziasztok,

van egy Obi-s LUX márkájú csavarbehajtóm. Két aksi van hozzá, amiből az egyik totál meghalt. (18 V 1,3 ah). Ahogy nézegetem az aksi felújítás árakat (12-16.ezer között van), ami ugye két aksi esetében (a másik sem őrzi már a delejt sokáig) alsó hangon is közelíti a 30.000 ezret.

Újat (eddig) nem szándékoztam venni, de ahogy nézem közel egy aksi felújításának az árából lehet venni új, két aksisat.

Szóval a kérdések (miután szétvettem a pakkot):
- érdemes ezzel otthon kínlódni:
- honnan lehet ilyen aksikat beszerezni
- az akksi sorbakötésnél nem "vágom", hogy az összekötő lemezeket milyen technikával rögzítették az akksik tetejéhez (nem forrasztva van, hanem mintha rá lenne sütve a lemez).
- tud valaki olcsóbb helyet
- valaki már csinált ilyet (beszerzési források és praktikák érdekelnek)

Avagy hagyjam az egészet és vegyek újat. A jelenlegit meg dobjam ki az akku hiba miatt?

Valami ilyesmi a rögzítése:
https://www.li-ion.hu/sct/4454...
Igyekszem úgy élni, hogy ne kelljen hivatkozni rá, hogy vannak nekem is jogaim.
Volt már, amikor vita volt, de akkor sem a jogaimra hivatkoztam.
Egy hét múlva...sokszor azt nem sikerül eltalálniuk, hogy milyen idő van, nem hogy azt, hogy milyen lesz...
Lófaszt.....minden bizonnyal.azba törvénykezés alapja hogy bármit rámfognak.....akik meg legyilkolásra kerülnek.párezerért azok jogainszerinted hol helyezkednek el? Azoknak nem jár utólag meg már úgyis mindegy mert nem fog feltámadni? Elég érdekes gondolatmeneted van..... aztán meg ti hőbörögtök a legjobban ha valami.pontosan igy történik ahogy elvárod csak.épp a sértett oldalon álltok.
Szerinted soha senki nem lenne gyilkos, még ha a szened elött történne sem
Nem lehetsz egxszerű eset
Egészség!!!!!
Mindenkinek!
Ez?
Az
A tűzoltóink egészségére!!!
"A" csapat!
Bogyótól.......
Ütős kis csapat.
Te aztán jól megtiszteltél
Ja ja, munkaszüneti nap.
Isten éltesse őket is sokáig!
Akkor legalább van mit fűrészelni!
Ma van a Tűzoltók Napja
Én is fingtam egész nap.
Nálunk voltak brutális széllökések tegnap.
No, most érzem, hogy ez is fingfűrész lett, leválnék róla.
Tehát ezek az én jogaim? Nem is kellenek neked soha sem?