gondolom ilyen súlyú büntetésnél csak közvetlen bizonyíték esetén hajtanák végre
pl ha látja 10 ember hogy keresztül tolta a vasvillát a szomszédon eléggé egyértelmű az eset
Ezzel szinte mindenki így van......a bizonyítással vannak gondok, nagyon félre szoktak menni és nem csak az usákoknál ahol 30 évek múlva szoktak kiderülni, hogy nem jó embert ítéltek halálsorra hanem felénk is.......mi lenne ha véletlenül (vagy direkt) bármelyikünket tévesen ítélnek el és kivégeznek utána pár évre rá meg kiderül, hogy más volt a gyilkos? .....ezért nem pálya a halál mert az végérvényes mindenféle tisztázási lehetőség nélkül.
Ja, hogy te ezt láttad bele, pedig nem is.
Direkt kértem, hogy a zsindexes kottát ne kelljen már átvenni.
Igen, kijár a fater, sok-sok másikkal együtt. De ebből is látszik, nem vagyok elfogult, csak azért nem beszélek mellé, mert sajnos közvetve érintett vagyok kis részben.
De a célzást értettem.
Olvass vissza kérlek!
És abból indulj ki, hogy nem az én apám jár a tiltások ellenére bandázni!
Rengeteget elárul.
De utadra engedlek!
Igazad van, gyenge vagyok vitázni, meghátrálok, és "félek a börtöntöl"
pl ha látja 10 ember hogy keresztül tolta a vasvillát a szomszédon eléggé egyértelmű az eset
Direkt kértem, hogy a zsindexes kottát ne kelljen már átvenni.
Igen, kijár a fater, sok-sok másikkal együtt. De ebből is látszik, nem vagyok elfogult, csak azért nem beszélek mellé, mert sajnos közvetve érintett vagyok kis részben.
De a célzást értettem.
És abból indulj ki, hogy nem az én apám jár a tiltások ellenére bandázni!
Rengeteget elárul.
De utadra engedlek!
Igazad van, gyenge vagyok vitázni, meghátrálok, és "félek a börtöntöl"