Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel eddig 3 pakk komplett egy felig lehegesztese utan is elek, a szoba sincs kiegve szerintem nem.
De ha inkabb iszol egy argust yagerrel az a te dolgod.
Igy nez ki.
Szétvettem újból.

15 db SC 1,2 V 1300 maH Ni-Cd elem van benne.

Csak anyagárral számolva:14.000 Ft.

Hacsak Kinában nem filléres cucc ez is...

https://kapacitas.hu/Nicd-Nimh...
5-7 perc azt lángokban áll egy szoba. Rendszeresen oktatják nálunk is melóba porraoltóval kell gyakorolnunk. Minden évben jönnek a katasztrófavédők körbejárnak lesik a spinkler rendszert ami nem gyenge az egész gyár területén. a szivattyúházban is van egy batár dizel motor.
Nincs bedugva aramba, egy halom vezetek. Femkacat.
Persze hogy nem hinnéd.Senki nem hiszi míg aztán meg nem történik.
Muszáj volt ma motorozni menni - 3 hónap kihagyás után már egészen tele voltam feszültséggel!
Ennyire:
Nemhinnem.
Iszonyu idegesitoek a nepek, ket negyzetmeteren szerelsz egy hombar szekrenyt mert 3x4 es szoba aggyal, tevevel, van egy meteres savod a szekreny meg 60 centi, az agy tele ruhaval kevert agynemuvel, ott bonts ki 5 kurvanagy pakkot, szortirozd, rakd munkafolyamat szerint sorba a cuccot es a csomagoloanyagot vidd le.
Volt hogy en soportem fel meg dobtam ki a vizesflakonokat hogy le tudjam tenni a cuccot.
majd felgyújtja a házat.
Kibaszottveszélyesféle, en magázom.
Öcsem rakta ossze, de mivel lab kapcsolora nem tellett igy a ket polust ketkezzel, az elsuteshez kell egy masik ember.
Telefüstölnéd a házat a megrendelőnél egy szekrény összerakásnál
Az is van de macera és nehéz
Azt baszkatom
Ez miféle barkávs szerkezet? Mennyire jól működik? Lehet érdekel engem is valami ilyesmi.
Minimum 1500 forint egy cella olyan 1500 mAh kapacitassal, a li-ionnal nezd at, a legtobb litium 18650 es 3,7v az akkus gepekben.
Van hodda agregát!
Különösen ahol áramnis,igen messze van
akkor elfelejtem. Már nem emlékszek pontosan, de legalább 7-9 db cella van benne.
A cellák 2-3e/db.
Munka,folyamatos.
na de mi kerül ezen 15.000-be a felújítás?
na valami ilyesmi kötése van... igen...
Én nem sokat használom így könnyebb az élet.