Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem lenne ellenzék akkor a fidesz megoldaná erőszakkal?
Vagy hogy kevered ide az ellenzéket?
Ezt átgondoltad rendesen?
Fussunk ennek neki mégegyszer szerintem!
Mert annak a mortalitása kisebb az egész népességre nézve.
Logikailag igazad van, de a kormány társadalomtudósai nagyon is jól tudják, hogy nem lehet ezt. A nyuggernél hülyébb és makacsabb ember nincs a világon, azokat bármire rábírni NEM lehet. pláne, ha a pinanyaló dögnek és a göthös macskának kell csirke far-hátat venni.
Erőszakkal lehetne, de ezt ki vállalja fel, pláne egy ilyen hazaáruló komcsi-bolsi-libsi belső ellenséggel, az ellenzékkel?
Én,kérdeztem.Ha szakértő lennék nem kérdezném hanem állítanám.
Itt pont te jelentesz ki olyat ami egy szakértő sem mer teljes biztonsággal kijelenteni.
Úgy érzem egy szakértő van a túloldalon. Te is benne vagy a vészhelyzeti csoportban mint tanàcsadó?
Terjedés?Akkor influenza járvány idején miért nem zárjuk be az iskolákat?Megóvás?Kit óvunk meg?A fiatalokat,akik nagy részén tünetmentesen átmegy?
Ezért mondtam hogy simán csak a veszélyeztetetteket kellett volna elzárkóztatni.Egyébként szerinted a május miről fog szólni?Pont erről,az emberek nagy részén át fog menni.
Az egyik a terjedés miatt, a másik meg a megóvás miatt.
Egy fenét ment... 69 évesen észrevette volna. Ott komolyabb tünetek vannak.
És az meg van hogy inkább én dögöljek meg mint hogy az unokám kapjon el egy betegséget?
És akkor kérdeznék még valamit,ha ez így van és ebben annyira biztosak lehetünk,akkor miért az iskolákat zártuk be,miért nem lett volna elég az öregeket elzárkóztatni?
Egy tipikus nyugdíjas... te vagy veszélyben baszod nem az unokád. Az unokádon úgy átmegy, hogy észre se veszi, Te meg belepusztulsz nagy eséllyel.
" Nem azért nem mentem a csöpp unokáimhoz,1év 3 hónapostól a 17 évesig, mert még elkaphatok valamit, hanem nehogy én vigyek oda valamit ami rám ragadt! Pedig hiányzanak, nagyon! " És rám ragadhat boltajtó-kilincsről, bevásárlókocsiról vagy csak a levegőből.
Szegény nem szegény,ezek a tények.nincs joga ide jönni,de azért csak jön.
Repper!
Én csak babot vettem a kész konzerv drága lett
Nekem abból kell kb 3-4 db hogy tényleg jól lakjak
6 bab 1-2 kukorica meg egy kis ez-az elég 2 embernek vacsora meg a reggeli rántottába bele kehet kotorni a maradékot
Otthon 1 kiló babból meg 2 kiló húsból l van annyi bab gulyás hogy 3 napig esszük hárman
Fene tudja
Ha a környezetedben volt több igazolt beteg akivel többször is találkoztál akkor jó eséllyel átment rajtad
Ha olyan a környezet mint nálunk hogy senki sem ismer olyat aki beteg lett volna akkor nem sok az esély hogy találkoztál a vírussal
Rock énekes!
Kár! Ez varjú nyelven van! Ők a kedvenc énekesmadaraim!
Nem akartam én írni!
Szóval ennyit az IQ-ról.
Én már a tünetek szerint már az elején átmentem rajta hőemelkedéssel, remélem! Aztn mondták : az alkoholt nem szereti a vírus, ezért reggelente inni szoktam egy kupica keserűlikőrt! Kezelem én magamat!!
Ennyire ne legyél rossz hozzánk, van neked lelked egy ilyen palackot idefotózni??!
Pedig durvan jo a sütés.
Egészség!
Nekem is van vagy 30 különféle babkonzerv (gulyás, csilis, mifaxom), meg kb. ugyanennyi egyéb készétel konzerv . Viszont a listán szereplő többi dologból nincs 4-5 kg fajtánként.
1 hónapot bírnánk ki úgy, ha csak kenyeret tudnánk szerezni. Sütni nem tudunk, nem is akarunk megtanulni.
Nekem van itthon vagy 100 bab konzerv
Mondjuk hétvégente általában 6 darab el van durrogtatva
De ez múlt évben is így volt de most a vírus miatt többet vettem mint szoktam, igaz mist lényegesebben több peca hétvége van mint múlt évben
Pedig nem az unoka van veszélyben hanem te
Az unoka 99,99% hogy minimális vagy semmilyen tünetekkel átvészelik a bajt
Neked azért keményen 50-50% esélyed van hogy jelentősen odabasz a szervezetnek akar véglegesen is