Hiába írod ide, ahhoz, hogy ezt valaki feltudja fogni, kell egy bizonyos IQ-szint. Alatta reménytelen. De gondolom egyébként is gyalog mentek egymástól távol. Nem azért nem mentem a csöpp unokáimhoz,1év 3 hónapostól a 17 évesig, mert még elkaphatok valamit, hanem nehogy én vigyek oda valamit ami rám ragadt! Pedig hiányzanak, nagyon! De ez van, ennyi az átlagnépességi IQ-szint!!
Az nem fogja fel aki tiltás ellenéfe is itt lófrálgat. Én nem mentem senki lakhelyére tiltás alatt,ezt illene nekik is betartani, de birkák. De mi a duma, itt nagyobb biztonságba érzik magukat, mármint a fővárosiak a balaton parton.csak éppen az itteni lakosokra nem gondolnak.
Aksit feltöltöttem (nem sok hiányzott belőle, 3 órányit töltődött), karbikból egy-egy féldeci benyát leengedtem, benzincsap PRI-be, és elsőre beindult. Üzemmelegre járattam álló helyben. Gumit ellenőrizve, a 3 hónap alatt (február 3.-án motoroztam utoljára) szépen megrozsdásodott lánc is leápolva. Hétfőn este mehet a menet!
Nem vagyok buzi
Szalonna kolbász hagyma. A többi dolog nem nyársra való
Virsli pl a macskáknak
Rácson lehet húst halat es bármit sütni aki előtte élt és mozgott
Lehet, de ne más döntse már el ezt helyettük.
Amikor pofázni kell, esetleg baszkolódni, meg kell próbálkozni mondjuk Kínával, oroszokkal.
Ja, azok erősek meg bevethető atomfegyvereik is vannak. Hát ez baj, a kicsivel, gyengével könnyű baszakodni. Igaz, az afgánok is megszopatták a buzi jenkiket, a vietnámiak is, Korában sem teremne sok babér nekik.
Köcsög van bőven etetnek rengeteget
Szalonna kolbász hagyma. A többi dolog nem nyársra való
Virsli pl a macskáknak
Rácson lehet húst halat es bármit sütni aki előtte élt és mozgott
Hoztam egy üveg bort
Többet ér mint a kaviár aranyozott tányérban
Amikor pofázni kell, esetleg baszkolódni, meg kell próbálkozni mondjuk Kínával, oroszokkal.
Ja, azok erősek meg bevethető atomfegyvereik is vannak. Hát ez baj, a kicsivel, gyengével könnyű baszakodni. Igaz, az afgánok is megszopatták a buzi jenkiket, a vietnámiak is, Korában sem teremne sok babér nekik.