Csak azon gondolkozz el, hogy mi lesz ha veled szemben alkalmazzák az áhított szigort? Már leírtam többször, a 90'-es évek közepén az egyik hajdúsági városban a szervből pár tag a cigókat pofozással tanította vezetni és minden másra az életben és ez nagy népszerűségnek örvendett csak hát eljött az idő mikor a magorokat is ugyanúgy pofozták, de az már valamiért nem tetszett és felnyomkodták őket. Lehet, hogy pont ez a "liberalizmus" fog téged megvédeni ha valamiért böribe akarnak vágni főleg ha sikerül is.
Régen vagy husz éve még én.is szerettem az efféle kihivásokat, vágni hegeszteni kitaknyolni minden odavaló tőmitő szigetelő ragaccsal, festegetni. Kb majd minden eszköz meg van, de már eszembe nem jut előszedni őket.
Van.akinek a kinti életformája semmiben nem különbözik csak szarabb kötrülmények közt él ha nem tud elég lóvét bármi.áron összeszedni. Ezeknek egyáltalán nem visszatartó erő a mostani állapot. Pénzt kap ha dolgozni is hajlandó, aztán pereskedhet hogy rossz körülmények.miatt ráment az egészsége, ha ügyes 5-7év után milliókkal megy ki amit persze rögtön el is basz mert továbbra sem tud bánni a pénzzel meg nem.is.érdekli.
Mivel érdemes letakarítani az idomot festés előtt? Műanyag idom. Nem vagyok profi, csak annyi kell, hogy rajta maradjon normálisan. Valszeg gumifesték lesz. Bár ez még nem biztos. Köszi.
Én meg azt találtam ki régen, hogy a bűnös ember fegyőre a károsult legyen.
Ha valóban méltó vagy az emberi bűnhődésre és ebben emberedre találsz, akkor mondhatni jól jártál, szerencsés emberként ülöd le a kiszabott időt. Ám ha mondjuk szándékosan megkarcolod az autómat, ellopod a bringámat (mást már ne is mondjak), jaj lesz az az akár egy nap is.
Azért a JQA
Nekem jo lesz.
Majd ha lölö sameszai hozzak a penzt a cégert veszek jobbat.
Bogyo szomszedja simán lennék,imádja a flex hangját.
A kovetkezo menet a jobb oldala,az rosszabb.
Ha valóban méltó vagy az emberi bűnhődésre és ebben emberedre találsz, akkor mondhatni jól jártál, szerencsés emberként ülöd le a kiszabott időt. Ám ha mondjuk szándékosan megkarcolod az autómat, ellopod a bringámat (mást már ne is mondjak), jaj lesz az az akár egy nap is.
Manapság ez nem mindegy.
Egy támogatód már van.