Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bármiért amit rádfognak ha elkövetted ha nem.
Igen a gyilkos......már amennyiben tényleg ő az elkövető és éppen ehhez kell a jogunk minfannyiunknak, hogy legyen lehetőség az igazságra is ne csak vak ítélkezésre.
Nem, általános jogról írok ami mindenkinek jár a példáknak azért írtam ezeket mett jellemzően mi remélhetőleg ilyesmibe eshetünk bele.
Tegnapra is viharos erejű szelet jósoltak.
Ahhoz képest a levél se mozdult.
De legalább a gyümölcsfákat be tudtam permetezni.
A legjobb foglalkozás a meteorológus.
Ki vonta még felelősségre idáig valamelyiket is?
Jó hát a mercisnek könnyű ott a csillag az elején, így persze hogy nem téveszti össze
Érdekes előrejelzés: https://index.hu/belfold/2020/...
Ezek ilyenek.
F@szér' nem lehet felvenni a forgalom ritmusát? (Én ezért hagytam fel a 125-ös motorral való túrázással - az TÉNYLEG nem ment, ha akartam se - mozgó forgalmi akadály voltam vele a legkisebb emelkedőn vagy szembe szélben).
Jó, hogy nem gyorsvonat érkezett
Köszi!
Nem.Az pont úgy jó ahogy fel van fújva.Mivel gumis a felület jobban ellenáll a behatásoknak mint egy festett/lakkozott felület.Persze golyóálló nem lesz,de nem rossz kis cucc.
Gumisprayre érdemes valami lakkot vagy valami védővalamit fújni?
A gumifestéknél ami lényeg hogy érdemes háromszor átfújni,de az első réteg egy vékony köd legyen csak.Ekkora felületnél érdemes a spray-t venni,3000ft körül van.
Ez jobban hangzik, valami ilyesmi rémlik, amikor korábban belefutottam egy így festett idomba, valahol itt a sportmotoron. Kószi!
Más. A maxigumi.hu-ról rendelt már valamelyikőtök gumit? Bár hitelesített oldaluk van a google szerint, viszont cím nincs fent, illetve előre kell utalni.
ha gumifestéket raksz rá,akkor csak simán takarítsd le zsírtalanítsd és mehet rá a festék.
Mindegyik ilyen, mar az erosebbek.
Nem ők azok. Ez típushiba volt visszahívásig. aztán megoldották házon belül vagy saját maguk a tulajok...
Lelkiismeretesebb szerelővel nem nagyon találkoztam még. Volt, hogy a kezét tördelve magyarázkodott mikor a zasszonyom letolta mert nem lett kész a derrick... Reméljük minden nagyon gromek lesz!
Igy nem tom. Oket neztem, szeretem az ilyen szerelős,flexelős melokat.

http://youtu.be/BKZJafd_6kk
Jobbulást neki.
Sok meló, inkább rengeteg... nem is tudjuk hogyan bírta... a videó csak videó...
Uhhhhhh.
Tudom ismerem Tamást is ha sok a meló 4kézbe szoktak dolgozni. Nagyon patent a munkájuk, ezért járunk szemétdombbal.