egyrészt mert kicsi másrészt meg nem látszik a cső
a csöves úgy szép ha látod a csöveket, különben mi értelme az egésznek?
youtube minőség mellett meg semmi értelme a csövesnek
Igazad is van mert amikor nem rezeg az ember belsősége ha szól a zene akkor az nem zene hallgatás csak buziskodás
És nem a hangerő a lényeg. Egy akusztikus hegedű is szól úgy hogy nem csak füllel lehet érezni
Nekem van két öreg, drága Sennheiserem (20 év körüliek) de a szivacs rég lerohadt róluk. Ja, meg úgy alapvetően utálóm a fajhallgatót, és 8-10 éve már zenét sem szeretek hallgatni, pedig anno komolyan hifiztem.
Nekem egy 1500 forintos füles van
Olyan ami hajdanán az s3-s4 Szériához járt
Ami volt anno szétment aztán egy web boltban találtam ugyanolyan vettem gyors 3 db
Nekem ezek a fülesek olyanok mint gumival dugni, jó jó de nem az igazi meg a legjobb sem
Gyereknek van néhány ami nagyon szépen szól de én nem adok 6o-80 pénzt ilyenért mert ha zene kell ott a fasza hangfal. A füles csak akkor kell amikor nem ordít hat a hangfal
Vegyél is azok hangszerhez való fülesek! Bár ez sem szól rosszul amit vettem igaz ugye minden ilyennek akár hangfal stb... megközelítőleg 60 óra zenehallgatás amíg "bejáródik".
Csak videót kellett csinálni a kibontásról
a csöves úgy szép ha látod a csöveket, különben mi értelme az egésznek?
youtube minőség mellett meg semmi értelme a csövesnek
https://www.muziker.hu/marshall-mg102gfx
És nem a hangerő a lényeg. Egy akusztikus hegedű is szól úgy hogy nem csak füllel lehet érezni
Olyan ami hajdanán az s3-s4 Szériához járt
Ami volt anno szétment aztán egy web boltban találtam ugyanolyan vettem gyors 3 db
Nekem ezek a fülesek olyanok mint gumival dugni, jó jó de nem az igazi meg a legjobb sem
Gyereknek van néhány ami nagyon szépen szól de én nem adok 6o-80 pénzt ilyenért mert ha zene kell ott a fasza hangfal. A füles csak akkor kell amikor nem ordít hat a hangfal