Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekünk a muziker a favorit. Múltkor küldték egy 60 ezres mikrofont “ingyenbe”
Csak videót kellett csinálni a kibontásról
Hangszerdiszkontban vannak a legjobb árak, és nagyon korrekt a csapat!
Isten ments.
egyrészt mert kicsi másrészt meg nem látszik a cső
a csöves úgy szép ha látod a csöveket, különben mi értelme az egésznek?
youtube minőség mellett meg semmi értelme a csövesnek
Miért nem a csöveset akkor már? https://www.muziker.hu/marshall-dsl20cr
Én a régi munkahelyemen egyszer-kétszer megpróbáltam, de rám szóltak a kollégák hogy erotikus a hangom. Mármint hogy bassza a fülüket!
formailag ezek bejönnek:
https://www.muziker.hu/marshall-mg102gfx
Énekelni is szoktál? Vidit ha van.
Majd még egy jó monitor hangfalat kell vegyek. Ki is néztem már dobhoz való de lehet rákötni +ban kettő hangszert meg kettő mikit is.
Igazad is van mert amikor nem rezeg az ember belsősége ha szól a zene akkor az nem zene hallgatás csak buziskodás
És nem a hangerő a lényeg. Egy akusztikus hegedű is szól úgy hogy nem csak füllel lehet érezni
Meg Paul Simontól a Csend hangjai.
Akkor neked már csak a SOKOL rádió maradt lapos zsebteleppel a hátulján.
Nekem van két öreg, drága Sennheiserem (20 év körüliek) de a szivacs rég lerohadt róluk. Ja, meg úgy alapvetően utálóm a fajhallgatót, és 8-10 éve már zenét sem szeretek hallgatni, pedig anno komolyan hifiztem.
Nekem egy 1500 forintos füles van
Olyan ami hajdanán az s3-s4 Szériához járt
Ami volt anno szétment aztán egy web boltban találtam ugyanolyan vettem gyors 3 db
Nekem ezek a fülesek olyanok mint gumival dugni, jó jó de nem az igazi meg a legjobb sem
Gyereknek van néhány ami nagyon szépen szól de én nem adok 6o-80 pénzt ilyenért mert ha zene kell ott a fasza hangfal. A füles csak akkor kell amikor nem ordít hat a hangfal
Vegyél is azok hangszerhez való fülesek! Bár ez sem szól rosszul amit vettem igaz ugye minden ilyennek akár hangfal stb... megközelítőleg 60 óra zenehallgatás amíg "bejáródik".
Én veszek ha lesz, mert a tizszeresébe került anno kb. a füles
4700 az új nem veszek rá. Azért köszi.
Már irtam is nekik, majd mond valamit a figura.
Szerviz,talan csinalnak masikat,vagy melyik olyan nintha.
Ködzi. Nem is drágák, ebayen is ennyi körül mennek de tipus azonost nem találtam.
Lehet az lesz, mert nem szakadt csak a fülem mindig tele fekete szemcsékkel.
Le kell finoman dörzsölni mosogató szivaccsal azt marad simán a szivacs borítás azt nem leszel tele az apró fecnikkel. A régivel is így csináltam.