A háziorvos saját praxis. Alapból lennie kell kesztyűnek,maszkoknak. Mivel vizsgál mindenfajta beteget ,koronavírustól függetlenül.
Mikor évente megyek hozzá teljes vérképet csináltatni,kesztyűben vizsgál meg alapból. Ha vírusos járvány van,akkor meg a maszk is rajtuk van értelemszerűen.
Mi úgy csináltuk, hogy korán elindultunk, megálltunk, végigsétáltuk aztán a parton szálltunk meg.
Ja és nem lehet belógni, hamar kibasznak a zöldruhások
Szép nagyon a Plitvice de én szívesebben megyek az Una nemzetiparkva, Martinbrod és Kulen Vakuf környékére, az sokkal eldugottabb, igaz sokkal széthúzottabb is. Másabb sokkal de mégis hasonló.
Megértem és lehet hogy pont azért tettek igy mert az ellenzéki pm ellene dolgozott a projectnek és hatalmas lóvé van benne. Vélhetően némelyeknek is jut belőle
Lófaszt költöttek. Siboltak. A 73 millió maszkból a házi orvosomnak se jutott nem hogy másnak. Ketten azasszisztenssel kaptak egy azaz egy darab plexi arcvédőt, egy pár a tescostól sokkal gagyibb hajfestű keeztyűt meg egy sebészi maszkot. Mondom, ketten. Előttem vette ki a boritékbol amiben küldték. Lélegeztető meg szerintem csak papiron jött ennyi, mivel a kezdetetktől tisztában voktak azzal hogy ennyi sose fog kelleni.
Plitvice engem.is érdekel, még nem.voltam ott de az is lehet családostól mennék. Ha van érdemleges infód hol érdemes megszállni meg ilyesmi, az érdekelne.
Na ez jó hír. Kérdés a szabad motorozás ott is hogyan fog kinézni. Reméljük nem szöknek fel az árak, most jó lenne nyaralni, kevés lesz az ember. Újra rávenném magam a plitvicei tavakra meg dubrovnikra
Nincs itt pipi, pedig büszke lehetne mert Viktor is ótvar nokián tolja, pedig állitólag az se véd meg a lehallgatásától https://www.portfolio.hu/gazda...
Nem tud, meg se merem próbálni, csak kapar. Lehet hogy terepes gumival menne de ott meg én lennék a gyenge láncszem. Szárazon jó vele menni, ha saras akkor meg se próbálom, nyirkos fű is már nagyon matekolós. Lementem vele a Dunapartra, majdnem ott ragadtunk.
Mikor évente megyek hozzá teljes vérképet csináltatni,kesztyűben vizsgál meg alapból. Ha vírusos járvány van,akkor meg a maszk is rajtuk van értelemszerűen.