Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Napi 60 beteg is elég jó hír. Az öregek otthonát ne számoljuk...
Fasza! Ezért megint kapunk a nagy unnijjótól...
Végre valami jó hír.
Melóba hallottam má.
Azért azon a fán át tud ugratni az a böszme fog ?
Faszán kinéz a zsiráf!
Mi is, ott nincs rendőr. És a nullára kopott sportgumival a talajt sem teszem tönkre
Csak megletem egy üdülőt ahová szoktunk menni mert bezárták, hogy nincs tűzcsap. amíg nem pótolják addig zárva marad. Persze most sincs.
Aha.
Piroskával?
Én is voltam ma erdőben is.
Föld utakon toljuk egy ideje
Na nekiundorodva nekem is meg van az első ezres km. Jó volt a sünök nem is foglalkoztak velem.
Mindennek megvan a 2 oldala
Alkalmazottként 14:01 perckor következő nap 6:00 ig semmi gondod nincs
Melóban meg ha ugatnak akkor egy minimális bánatos arcot kell vágni és helyeselni, persze ígéretet tenni hogy mindent meg fogsz tenni
A főnök kevés kivétellel hülye mert úgy sem tudja észben tartani mint “ ugatott” 10-30 vagy épp 200 embernek
Akkor passz...
Nyugodt vagyok.
Mindenhol...
Lesz pénz...nyugi. Majd meglátod
jártál erre mostanában?hát pont az építőipar az amivel itt hülyére keresheti magát az ember,és ezt most komolyan mondom.úgy nőnek itt ki a földből a új épületek mint a gomba.
Persze,ha penz van minden van.
Majd én azt tudom...
Fura lenne te butort neznel,nem egyedi.
Hát erről a "ott lóg az ember feje felett, hogy kirúghatják"-ról nem tudok neked mit mondani - idén pont 30 éve, hogy önállóként csak saját cégben dolgozom...szóval nálam ilyen probléma nincs. Volt viszont helyette nehéz évek a vállakozásban, a kezdetek, a válság, meg néha az elején napi 16 óra munka - de én inkább ezt választottam, minthogy valami gyökér ugasson nekem
Az anyagi biztonságra törekvés nem minden, ha nem érzed jól magad... itt a mai ingyenes Életmód Tanácsadás vége!