Mindennek megvan a 2 oldala
Alkalmazottként 14:01 perckor következő nap 6:00 ig semmi gondod nincs
Melóban meg ha ugatnak akkor egy minimális bánatos arcot kell vágni és helyeselni, persze ígéretet tenni hogy mindent meg fogsz tenni
A főnök kevés kivétellel hülye mert úgy sem tudja észben tartani mint “ ugatott” 10-30 vagy épp 200 embernek
jártál erre mostanában?hát pont az építőipar az amivel itt hülyére keresheti magát az ember,és ezt most komolyan mondom.úgy nőnek itt ki a földből a új épületek mint a gomba.
Hát erről a "ott lóg az ember feje felett, hogy kirúghatják"-ról nem tudok neked mit mondani - idén pont 30 éve, hogy önállóként csak saját cégben dolgozom...szóval nálam ilyen probléma nincs. Volt viszont helyette nehéz évek a vállakozásban, a kezdetek, a válság, meg néha az elején napi 16 óra munka - de én inkább ezt választottam, minthogy valami gyökér ugasson nekem
Az anyagi biztonságra törekvés nem minden, ha nem érzed jól magad... itt a mai ingyenes Életmód Tanácsadás vége!
Alkalmazottként 14:01 perckor következő nap 6:00 ig semmi gondod nincs
Melóban meg ha ugatnak akkor egy minimális bánatos arcot kell vágni és helyeselni, persze ígéretet tenni hogy mindent meg fogsz tenni
A főnök kevés kivétellel hülye mert úgy sem tudja észben tartani mint “ ugatott” 10-30 vagy épp 200 embernek
Az anyagi biztonságra törekvés nem minden, ha nem érzed jól magad... itt a mai ingyenes Életmód Tanácsadás vége!