Végre 17 ezer helyett 12-ért van tele a maffia Thalia és a motor is 5 ezerből rogyásig van, tudod mikor maradok otthon. Most motorozom a legjobbakat, olyan kicsi a forgalom az országutakon.
Azért nem mindegy, mert a most ráemelt adókat "véletlenül" rajta is felejtik majd és így lesz őszre 550 forintos benzinár. De cserébe ugye kapunk remek útminőséget...ja nem.
Mekkora szart féreg úgy általánosan a drága kormányunk... Egyszer csökken az életben a benzinár, már adót kell emelni rajta. Bezzeg a futóművet majd ki szakítják a kátyúk a járművek alól, köszi.
Ha nem motorozhatunk, nem nagyon autózhatunk, akkor nem tök mindegy hogy mennyi a benya adótartalma? A motorom február eleji, az autó meg március közepi benyával van csurig....
Zsibbasztóak ezek az online képzések, valahogy egyszerűbbnek tűnt mint utazgatni és előadást hallgatni, de itthon meredten bámulni a laptopot meg a sok zseni bekapvsolva felejtett mikrofonját hallgatni azért nem gyenge.
Én csak azt nem értem hogy az influenza is ezrével szedi az áldozatait és állítólag lazább anyag mint a koronás vírus
Pontos adatokat lusta voltam keresni de itt egész nagy számok vannak www.napi.hu/magyar_gazdasag/ot...]https://www.google.com/amp/s/w...[/url]
Aztán hogyan lehet csúcsról beszélni most amikor elenyésző betegszám van, és ismét állítólag ezt nem nyirja ki a tavaszi jóidő mint az inluenza terjedését
Szóval itt valami nagyon sántít
Pár hete volt róla szó, mikortól számít pestinek valaki? Melyik ősének kellett már ott születnie ehhez? Tehát gyakorlatilag mindenki vidéki csak odaköltözött, én csak azt tekinteném pestinek akinek legalább az egyesítés (1873) óta ott laknak az ősei.
Közel ugyanannyit tankolok.
Ilyen egyszerű
Esetleg most jobb lesz a link
Pontos adatokat lusta voltam keresni de itt egész nagy számok vannak www.napi.hu/magyar_gazdasag/ot...]https://www.google.com/amp/s/w...[/url]
Aztán hogyan lehet csúcsról beszélni most amikor elenyésző betegszám van, és ismét állítólag ezt nem nyirja ki a tavaszi jóidő mint az inluenza terjedését
Szóval itt valami nagyon sántít