Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A primitív kurva szátokat már
BMW-sek kedvéért
https://index.hu/
Valóban, csak 99,998%
Nem tudom nem használom idegel a kattogás.
Irányjelzö
Mi az az index
De minek annyit ennyi - úgyis kijön a másik végeden....
Én akkor használok sót amikor nincs kedvem rágni, tegnap is a rántott csirkecombra rádobtam egy kanál sót, megvártam míg szétvágja és utána ettem meg........öreg vagyok spórolok az erőmmel.
Amúgy ma is találkoztam vagy 4 rendőrrel. Egyik sem érdeklődött hova motorozok.
Mondjuk most épp melóba, de nem lesz így ebből örvendezés az index huszároknak
De sötétek vagytok,basszus vág a só az erekben................
Kitalájátok már hogy a koronát ha megbombázzuk pici éles sóval szét lehet vagdalni.
Tudjuk hogy buzi vagy,nem kell ismételgetni
Ez jó volt!
Megvan erre a mód: szpogassad szépen a sót, akkor lekerekedik a sarka! Utána lenyelheted nyugodtan.
Vegyük át mégegyszer: szopogatod, lenyeled
Hogy hallottál volna? Egy tuskó vagy..
Nem kell, de feleslegesen túlzásba sem kell vinni. A kiegyensúlyozott étrend a lényeg.
Én is hallottam olyanról aki sót rakott a kávéba, mert az jobban üt, de nekem erre nincs szükségem.
Az meg nekem tökmindegy mit csinál a kávé. Lényeg hogy felébredek tőle.
Simák
Olvasd el...”minőségtelen” sók. Az mit jelent? Azt hogy tiszta?
Simán...az...hülyeállat
És? Akkor nem tiszta...
Akkor sem az...nem 100%
A kálium-jodidot szándékosan adják hozzá, mert így lehet a lakosságot a legkönnyebben ellátni (az egyébként nélkülözhetetlen) jóddal. Anélkül fél Európa hiánybetegségben (jódhiányban) szenvedne.
Nem neked írtam, köcsög, nézd már az előzményt...
Egyébként ne terelj, te indítottad el ezt, hogy vannak éles-hasogatós sók, meg szép simák szennyezettségről eleinte szó sem volt
Amit a többiek úgy gondolnak hogy tele van sóval.
De. Ez annak számít...Sehol semmi szilikát vagy szennyező anyag.
Szerintem a tengeri jobb, de ugye itt a helyi az olcsó. Hogy miért jobb? Na nem az íze vagy tisztasága miatt, hanem mert szerintem környeztkímélöbb. Nem kell bányászni...Nem kell kioldani a kövek közül.
Nem baj...csak minél tisztább legyen.