Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy ez a leterheltség fura dolog
Valaki írta hogy a háziorvos mennyire odavan mert sok a meló a 4 óra rendelés alatt (tudom hogy nem ennyi a munkanap de utána nincs hajsza)
Akkor milyen leterhelt az az ember akivel sok éve beszéltünk egy munkás szállón azt mondta 2 hetente jár haza péntek este megy és hétfő hajnal jön
Közbe minden nap 12 óra térkövezés
Szóval 2 nap szabad 12 nap munka
És ki Van adva a minimum nm szóval nem a szokásos útkaparó tempóban teltek a napjaik
együtt egy gy, nem tudom, miért írtam kettővel, biztos sokat olvasom Pipit
Neked van a kezedben, te látod... ha van mögötte mozgó alkatrész, akkor nyilván nem egy darabból van - de attól rápréselve még lehet. Melegítéssel nem sokra mész, ha mind2 acél, eggyütt tágulnak Lehet, egybecserélősnek szánták...
Felébredtem kicsit korábban, és átgörgettem telón. Más viccoldalakat olvas, én meg...
Meg nem, a csapagy muanyag porvedos. Fura. De ez van.
Fogd fel edzésnek. Az ilyen szellemi megpróbáltatások hozzá segítenek a jobb ellenállóképesség kialakulásához.
Te képes vagy korán reggel esszéket olvasni sületlenségekről?
Délután.még csak csak érthető, de mindjárt a nap elején leamortizálni magad
Melegiteni nem próbáltad?
Ha mindent le tudsz venni attól még előfordulhat, volt már a kezembe olyan. De azt meg látnád ugyis szerintem. Rásajtolásnak önmagában nem sok értelmét gondolnám, mert attól még el tudna fordulni ezért valamilyen fogazásnak vagy retesznek kellene lenni a tengelyen. Legfeljebb szoros az illesztés szerintem.
Na ezt a storyt téged ismere pont elhiszem mondjuk a csaj apjának helyében simán agyonvertelek volna
A dokinak végül igaza lett: nem kellett sietnie, életben maradtál, egy kis maradandó agykárosodással - meg amíg vérezve ott vártál, volt időd azon gondolkozni, leszel-e ilyen hülye legközelebb
Fura lenne, egy csapagy van elotte, mogotte mozgo fogaskerek es a cserelendo szinkron, mind van kulon.
Vagyis, hogy van munka 0-24-ben.....
Nem azzal van a bajom, hogy nincs munka!
Hanem, hogy lassan 4hete örültem ha heti 1napot pihenhettem! A pénzre meg abszolút nincs panasz, nem kicsit penget a cég!
De hogy mindenki zombi az előbb, utóbb már hibát fog kreálni!
Nekem semmi változást nem jelentett - 6 éve itthon vagyok a hómofisz nem újdonság Mondjuk kevesebbet kószálok a városban, déli ebédbe járás is elmaradt, meg a heti 1-2 haverozás valami italmérős helyen
Ott a melohely..... legtöbb srácnak home office van, akkor rangatom be őket, amikor feltétlenül muszáj....
Márépp kérdezni akartam tegnap du., hogy hova lett Pipi, egész nap nem írt, talán elvitték karanténba vagy a Dunának ment Kecskeméten a bezárás miatt
... de most reggel látom, este bepótolta a hiányzást vastagon
Eszem ágában sincs a belvárosba menni
Max kelet, de már azt se!
Elég az a napi 2x 3.5km
Végre lenne 2 nap pihenő, erre megint berángatnak
Nem.gondolnám, lehuzóval nem férni hozzá? Esetleg nem egy anyagból van?
Nem sok mindenbe ugatok bele....!

NEM UNOD MÉG EZT A F@SZ KÉPET, MINDEN ÁLDOTT REGGEL!!!!!!?????

írja már meg itt az aktív "csetelő"
Ki van karanténban!!!!!

Sorry én nem tudok otthon maradni!
Nem este 10től reggel 6ig dolgozok, hanem 19től 6ig!
És fölöslegesen nem mozdulok ki!
Még azt a k... Motort is teli tankkal letakartam!

Ha lehúzom azt a k...a WC-t abból is ez a korona folyik!

Inkább nézegesd a 444, hír24-et!
Nekem nagyobb a nyereség...... üres a város
Reggel 5 órakor volt
Az elet apro oromei.
Én is nyugodt vagyok
Végreeee nem 7perc a haza út, hanem csak 4!
Apropo, van egy valtotengelyem amirol le kene szedni a fogaskerekeket, a rogzitocsavar lenn de nem jon le, nem latok zegert, lehet hogy ra van preselve?