Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Javascriptet nem látom.
tdk kazetta,bmw jel, kóla javascript:void(0)
Szőlő nélkül nincs bor.
Az meg más dolog hogy kicsi szőlőből lehet sok bor
Ezekre a média szolgáltatókra is vonatkozik
Valami volt a tv- Ben de nem néztem csak hallottam
Akkor mondták hogy az elmaradt reklám bevétel miatt
Mert ha csak haladék akkor kb tökmindegy hogy most fizetendő vagy később
De ha mentesség hogy nem kell ezt a kar hónapot sosem fizetni akkor az megéri
neked egy f.szopó főnököd van ahogy már többszőr is körülírtad a helyedben már rég tipliztem volna onnan
Nem találat d
De ha lesz kalács, súgom a pincét
nem kunszt a 19-es pince ezt mindenki tudja
kecel,solvadkert,kiskőrös Az ország legnagyobb bortermelői onnan származnak de sosem volt egy hektár szőlejük sem
ini biztos tudna mesélni róla
űlj át egy másik autóba
Csak bizonyos tevékenységi körőkben. Én beletartozok
"Amikor az utcájukba érek mondom ödabököm 1 be 2 be "
ment a nő előtt a menőzés,mi?
hát annak mindig ez a vége.
Pipi...ezt csak neked!
http://youtu.be/SF_wpUuMdsQ
ne agógdj Szerintem téged nem szeret
ilyen nekem is volt már Nyár kellős közepén vagy 16 évesen a 250 etz vel motorozok a csajommal ahogy az akkoriban az divat volt rövidgatya poló és strandpapucs Amikor az utcájukba érek mondom ödabököm 1 be 2 be éppa kihúzatás végén járok a házuktól 50 méterre amikor egy nagytestű kutya átszalad előttünk már estünk is nekem a plezúr le jött a térdemről de ez volt a legkevesebb a csípőcsontomról leszaladt a hús, hogy ki is látszott meg a könyökömről leszaladt a bőr ott is látszott a csont Na a csattanásra lejön a csajom annya a 2-ikról. Ültünk a trabantjávba és vitt az ügyeletre ceglédre. A csajom a patkát stukkolta fejjel de az uvex jól vizsgázott ő csak agyrázkódást kapott (végighányta az utat) végre beérünk a trabival ceglédre addigra már rohadtúl fájt minden kaptam egy tolószéket betól az anyós a sürgösségire kopogtat serényen aztán kijön egy flegma középkorú csaj, hogy miért verjük úgy az ajtót? Hát mutat rám az anyos. Ott gubbasztok a tolókocsiban eltorzúlt arcal mindenhonnan folyik a vér Azt mondja még egy jó 10 15 perc mert adoktor útr leszaladt a büfébe De rendes volt hozott egy gézlapot meg egy vesetálat, hogy ne vérezzem tovább a folyosót . Aztán megvárhattam a folysón a dokit aki egy keresztrejtvény újsággal a kezében érkezett
Ez most azt jelenti nem kell sosem kifizetni Azt a pár hónapot vagy majd valamikor ki kell ?
Gyerek katás, bevétele is szerintem tizede ha van mint múlt évben volt
Keress egy autóvillamosságit, mert lehet, hogy csak szénkefét kell cserélni!
huh,te még sarkosabban fogalmaztál mint én.az én véleményemért a 14 hónapos gyerekem le lett korcs majmozva.nem is igazán értettem,még most sem értem hogy ő mivel szolgált rá erre a jelzőre.
de köszönöm hogy te átláttad a mondandóm lényegét.
Ne mérgesítsd fel magadat László, csak magadnak ártasz vele, feleslegesen . Nem ér annyi t az egész! Hatalmas mélységek vannak! Ráadásul az olyan reklamál a leghangosabban, aki talán soha nem volt adózó állampolgár!!
https://piacesprofit.hu/gazdas...

Kata-s lennék rám is vonatkozna
nem szerintem leírta, szépen, hogy ki kap hálát az ellátásért. És ez így van. Amikor a mentők összelapátoltak a roncs motorom mellől a legvégén ais az orvosnak jutott a hálámból. Nővérkéknek a szokásos bon-bon ilyesmi. Én a mentősőknek is szívesen adtam volna velük meg többet nem is találkoztam Ahogy a tűzoltóval sem találkoztam vona ha épp az esetemhez kellettek volna
Tudom, hogy a háziorvosos dolog nem egy borravalós szakma, bár legyünk őszinték azt én is el tudnám végezni A dokinő aki meg szart a lázas csecsemőre az nálam is kinyitotta volna a bicskát azt sz.rok, rá, hogy hány ilyen esetnél kellett ott lennie az nap. De nem azut mondta, hogy minden orvos ilyen, hanem nála elkőfordult ilyen eset.
Ne húzzad, inkább süssünk valami kalácsot a rengeteg lisztedből!
Mi visszük az étvágyat.
nem szoktál te ilyen ideges lenni?
Mi van vége a házhoz szállotásnak?
én értem és neki is igaza van én is találkoztam hasonló esettel
nem tudom kéri meg mamlas min kapta fel a vizet nem általánosított egy esetet mesélt el
hozzá is be szokott menni az orvoslátogató rendelési időben 1 órácskára mikor még 70-en várnak?