Ismerem az érzést. Pár hetet leküzdöttem egy massziv gyulladt foggal sok éve. a doki mondta hogy egyszerűbb kihuzni és lehet hogy igy is az lesz a vége. Volt hogy 3 óránként kellett a Cataflan. De megmaradt a köcsög fog, lement a gyulladás aztán tömés lett. Amit megmondok az ugy is van, egy fog nem dumál bele
Mert a fúráskor a viz amit a fúróra enged szóródik szanaszét mindenfelé. Vele a virus is. Húzáskor nincs ilyen. Kesztyű, maszk meg ilyesmi és védve van.
Nem lát el, csak huz. Az ismerősöm is magánzó hozzá járok huszonéve. Most 16-ra lett volna időpontom (rögtön a péntek esti bejelntés után) és mivel nekem is szereléses dolgom volt nála hivtam hogy mikor menjek, mondta hogy dolgozni most már bármikor, délig van két órákat, de az én tömésem halasszuk. Aztán beszélgettünk hogy a maszekra is vonatkozik, semmilyen aerosolos hatással járó beavatkozást nem végezhetnek, csak húzhatnak. Na meg muszáj befejezni a függő gyökérkezeléseket mert begyulladhat.
Nagyon nagy műszaki zsenik Az 5G-hez sem kell műhold, a wifihez meg végképp Ráadásul a wifi elég fos erősségű jel, amugy meg már minden rádióhulámopn kommunikál, alig lenne kevesebb ha beszüntetnék. Mondjuk a fészbukra nem tudom hogy irkálna baromságokat azután
Nincs szarabb...
De lassan el fog jönni az ideje annak is . Sose huztak még fogat, asse tudom milyen.
Nagyon nagy műszaki zsenik Az 5G-hez sem kell műhold, a wifihez meg végképp Ráadásul a wifi elég fos erősségű jel, amugy meg már minden rádióhulámopn kommunikál, alig lenne kevesebb ha beszüntetnék. Mondjuk a fészbukra nem tudom hogy irkálna baromságokat azután
Kollégának tegnap húztak ott. 15 ezer volt. Ott körül van amúgy is magánnál