Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nem kell, egy turaendurora fel lehet rakni mindent. Sator, kis gazpalack a fozeshez.
Egyértelmű. De azzal indokolta, hogy nagyon sűrűn áll meg nézelődni. Hát akkor gyalog kell menni és mindjárt van rá idő.
Egyébként mindig ezt a képet mutatod! Kamu....
Az enyém a legjobb!
Hosszabb túrára kocsival mennék.
Én nem adom oda senkinek, ezért nem is kérem mástól, de ha adná sem mennék vele. Kivétel ez alól a rajongóim motorja, azt mindet megküldeném.
Nem fos, nagyon jó szőrben van. Csak az enyém jobb. De oszinak sem tetszett az enyém. Azt mondta teljesen más, túl durva minden. Mondtam is, hogy ez nem lánymotor.
De akkor mért nem mész gyalog? Tovább tart, de túrázni úgy az igazi. Szerintem.
Neked akkor terepjáró kell, nem motor.
Ez érdekes dolog.... Én pl.sok km-t lenyomtam kölcsön motorral,de jobban vigyáztam rá,mint a sajátomra. Volt olyan,hogy haver elment üdülni 2hétre és nálam hagyta a motorját...motorozzak vele vele,nézzem át,tisztogassam meg...
Viszont a sajátomat nem szívesen adtam oda még a legjobb havernak se,max.1körre,de akkor is majd beszartam amíg visszaért
Akkor fos a SágaFekete K5?
Imadom a balkant, ha nyugatra meyek sehol sincsenek ilyen korlatok. Itt ha akarok leesek a szakadekba, nem tart meg a savallo kerites.

3eve a Kravica vizeses ugy nezett ki ahogy a termeszet kialakitotta, egy kis nadtetos bufe, most meg mar betonlepcso, kerites, sorompo... El is rontja a civilizacio a hangulatat az egesznek.
Annyira nem érdekelne egyik sem, hogy elkérjem. Csak akkor ha ajánlják, vagy kérnek, hogy próbáljam ki - ez gyakran megeseik. Hát olyan már volt (igaz csopper) hogy elindulás után az első váltásig se jutottam, inkább visszaadtam a tulajának. A legutóbb K5oszi ajánlotta, hogy cseréljünk, elfogadtam. (Megkért, hogy az övével ne egykerekezzek. ) Úgy volt, hogy a lángososig csere van, de én már a város határában megálltam és kértem, hogy cseréljük vissza. Az enyém ugyanis sokkal jobb szerintem. Feleslegesnek érzem kipróbálni, mert mindig azt tapasztalom, hogy szar az összes. Minden motort, taknyos szarra gyártanak. Gyenge, késik, unalmas. Eredetileg az enyém is ilyen volt, 5 évet dolgoztam azon, hogy ne legyen ilyen. Nyilván ha átülök egy másikra, hiányozni fog, amiért dolgoztam, szóval nem igazán hat meg a többi.
Rozsdás korlátot itthon is látsz. Csajokról nem is beszélve....
Örülök, ha itthon vagyok, láttam már az egész világot, de nem valami színvonalas.
Ratyi ne nevess!
Puszikallak :D

Az ilyenekert erdemes kulfoldre menni.
Jooo ez most hatalmas volt
Mert ratyi vagy! Takarodj az országból!
Előbb kér egy szelfit!
Érdekelni érdekel, de inkább megveszem! Egyébként motort kölcsön nem adunk!
Mondjuk en amikor megyunk kulfoldon es latok egy szep tajat, meg akarok allni es morci vagyok ha a tobbiek huzzak mint a hulye. En szeretek nagyon turazni, bameszkodni. De nem itthon, itthon nem igazan latok olyat ami megdobogtatna a szivemet.
Gondolom szokta mondani, hogy inkább vedd vissza
Alias.... Most soroljam a neveket?!