Ne mond már hogy nem érdekelne egy- egy régi öreg , mondjuk egy katana nyakletépős nyomatékkal , vagy egy turbó kawa , vagy egy vicces mozgású guzzi le mans , esetleg egy MV vagy Bimota , Ducatti , Busát vagy a király 1400-as ZiZI-t ?! Ezzel mind szegényebb lennék ! És álmomban összerakom álmaim motorját kb. 5 típusból ! Ne mond már hogy ez téged hidegen hagy , és nem élnél a lehetőséggel ? ! Ha igen , akkor te tényleg menthetetlen vagy !
Kezded kapizsgálni. Az ilyen emberek nyilván keresik az ilyen helyeket. Mert hát mire lehet jó egy többmilliós motor egy olyan embernek, aki használni egyébként nem tudja? Csak nem vagánykodni?
Én egy idő után ezeket a parkoló-gyülekezeteket(pl. Mátra)azért untam meg,mert volt néhány újgazdag majom,akinek mindenből a legjobb volt,a legújabb meg a legdrágább.És fröcsögő nyállal nyomták a dumát,hogy mi mennyibe került. Hozzáteszem,hogy némelyik úgy indult el a legújabb gixerrel,hogy a szép fehér karcmentes csizmájával lökte el magát és majdnem feldőlt,mint a rollerrel.... Na én ezeket a divatmotoros seggarcokat kerülöm,akik egyébként egy fékbetétet nem tudnának1edül kicserélni...
Megint egy ismeretlen terület. Soha nem kérem el senki motorját, mivel nem érdekel. Egyedül prezidente gépét akarom kipróbálni, de azt is Ő ajánlotta, nem én találtam ki. Jól mutatja a fontosságát, hogy már két éve szó van róla, de még egyszer nem mentem át, hogy na akkor most. Pedig az azért olyan gép, aminél van esély arra, hogy tetszen is.
Had bele vaúú ! Nekem szem. szerint tetszik a falka is , szeretem más motor tulajdonságait is ellesni , cserék alkalmával kipróbálni , megtapasztalni , és nem csak az idióta beírásokból megismerni egy vasat ! pl.
Hát ott hogy megállsz bakker. Én amikor megyek annyira élvezem, hogy nemhogy magamtól nem állok meg, idegösszeomlást kapok, ha külső kényszer miatt meg kell. Hogy elfogy a benzin, azt még valahogy meg tudom emészteni, dehogy más emberek kedvéért megálljak? Ezt nem is értem. Mióta számítanak más emberek, mikor én szórakozom?
Nem félreértesz imádom a sebességet imádom a kanyarokat, lehet nem vagyok kellően gyors a nagykutyákhoz képest de ez engem ne zavar. Amikor megállok akkor jól esik egy ilyen beszélgetés. Ennyi. Nem tudom hol ebben a baj. Nem lehet mindenki egyforma.
Sosem foglak érteni. Tehát Te a motorozásban az beszélgetést szereted, a társaságot vagy a tájat. És amikor jön a kanyar, vissza kell fékezni, majd jól rá kell dönteni, aztán húzni a gázt és élvezni a gyorsulásvektor elmozdulásának játékát? Ez gondolom közömbös számodra.
Ez nem feltétlen Cápának írom válaszképp hanem úgy általában az egész gondolatsornak. Én személy szerint szeretek megismerni más embereket. Főleg akkor ha az érdeklődési köröm valamelyest hasonló. ilyen hasonlóság pl a motorozás. Falkában motorozni én sem feltétlen szeretek minden alkalommal. Ez a Parkoló találkozó kb arra jó hogy kinézek kinézünk egy olyan helyet ahova élvezetes elmotorozni egyedül vagy csapatban. Ott lehet beszélgetni másokkal és amikor meguntuk a beszélgetést újra felpattanunk a paripári és ki egyedül ki csapatosan elindul amerre csak akar. Akinek erre nincs igénye az nem jön. De én pl a Bálványosi rövid szerpentinben sem a szerpentint élvezem a legjobban hanem azt hogy hétvégente van hogy 20-30 motor is összejön és jót lehet beszélgetni. Elszakad az ember a mindennapokkal és arról nem is beszélek hogy számomra kellemes és hasznos kontaktokat szerzek így. Pl a Cseszneki találkozó ürügyén egy kifejezetten kedves és motoros barát Veszprémi Rendőr őrnaggyal sikerült megismerkednem.