Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdeklődtem irántad. Nem érdeklődtem, Clam fikázott hogy hasra estél és ezt kérdeztem meg hogy mi történt ténylegesen. Ezt te érdeklődésnek vetted :) pedig egyáltalán nem érdekel ki vagy mi vagy :)

ez volt az utolsó mondatom :)
Akkor görgess még lejjebb,és láthatod,hogy miről beszélek! Normálisan kérdeztél,normálisan válaszoltam,ennyi.
Mellesleg az imént hol szidtalak? Nem látok semmi olyat,ami sértés lett volna.
Szerintem mi két másik beszélgetést látunk :)
Aranyapám,valaki érdeklődött,hogy mi történt velem.Én arra válaszoltam.Te meg megkérdezted,hogy most mégis mi történt? Már egyszer leírtad,hogy nem akarsz velem beszélgetni,aztán meg jött ez a kérdés,és még Neked áll feljebb?Gondolkozz,mielőtt írsz,mert meghazudtolod magad!
Figyelj, nem akarok veled beszélgetni. Nem akarok veled ennél mélyebbre menni mert felesleges. Ha olyat mondok ami nem tetszik neked akkor kezdesz szidni meg káromkodni, mint lentebb.
Bocs de az ilyen embereket kerülöm. Szerencsére elég sokan vagyunk a földön, nem kell elviseljelek :)
Az miért baj? Itt mindenki képet akar a másikról!
Egyszerűen csak képmutató vagy,semmi több!
Te az vagy?
Többet ér, mint akármelyik béjemvéjé.
Alkalmazkodom a képességeidhez.

"maga mindig ilyen hülye?
-az a partnertől függ!"
Öcsém,Te nem vagy százas az fix!
Jaaa, az érdeklődésnek számít hogy megkérdezte, te most tényleg hasraestél vagy más hibájából tört össze a motor. Ez tényleg hatalmas érdeklődés irántad.
vagy az attilát ott is ami kupi van.......
Hűha,itt komoly gondok vannak Balesetem stb,így már rémlik?
Masold be.
Mégis érdeklődtél Szenilisnek tetszik lenni kérem szépen
Szóval nem alkesz, hanem alkatrész. Megértettük!
alkatrészt akartam írni, csak má" be vagyok rugódva
a berugótengelyt törted le baszki hídd fel Palcsee-t neki van ilyen alaktrész
Engem nem, de te szóltál hozzám! Mondjuk megtisztelve is érzem magam!!
Figyelj! Kit érdekel?
Figyelj! Mondtam, hogy nincs semmi gond!!