Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja az is poén, hogy V4leone, azt hiszi Gáborka vagyok.
Csak szükség van itt rám?
Porgessed a topicot mert csend van :D
Azt mondják igen!
Elfelejtetted, hogy ugyanez érvényes, ha szakadéknak hátszéllel történik!
Ha ugye ha 260--nal 4.esbe rugjuk vissza 6.bol megindul ugy az a 155 teliver menes hogy meg se all alacson keringesi palyan es beintegetunk a nemzetkozi urallomasnak.
Egy sima nagy zizi a maga 190-lovaval sehol nincs.
Integrál?
Szoroz...
Az előítélet általában nagyon is utó-tapasztalatokon alapul!
Oszt?
Mert én eléggé kivagyok.... Bontok is 1sört....
Pesten voltam,nem olvasok vissza....kiderült már,hogy ki vagy?
Kit érdekel?
Nem gond az, szerintem is minden motoros ratyi!
Én meg tele vagyok előitélettel,OOOSZT???
Azt pedig figyeld meg, hogy tiltottak bennünket, de kifog jelentkezni megnézni mit írunk közben. Ez persze beteg és csak én csinálom!
Megfogta a lényeget Norbert! A tetováláson van a hangsúly, nem a beteg viselkedésen. Neki is jár egy taps!
Szerintem nem kell bemutatnom az olyanokat, akik szidják a cigányokat, itt linkelgetnek cikkeket etc. Amikor pedig alkalom lenne rá szemtől szembe megmondani nekik, akkor hirtelen bölcsek lesznek és hallgatnak. Ezt csak netes fórum társaknál hangoztatják előszeretettel, de ha meglátnának lehet nem erőltetnék.
Meg ugye a 210e km-t futott gixxi. Ja, a 3. blokkal a vázban.
VagyoK.
Az ipse szerint a zzr1400-as sehol nincs eroben a gsxr1100 hoz kepest.
Ez nem eloitelet, nekem is van tetovalasom de csak olyan helyen ahol a polo takarja. Nem illik egy tanarhoz sem hogy tele legyen varrva, beteg gyerekekhez meg plane nem. Oda peldat kell mutatni.
Te sem vagy előítéletes.... Miben más egy tetovált ember,egy nem tatoválttól?Ne keresd a választ,mert Te magad megválaszoltad az imént!
Lehet, hogy a kettő egy , vagy csak egy faluvégen laknak. Érdekes, hogy azonnal magára vette!