Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Safari nem kepes megnyitni mert nem talalhato szerver
Ezt olvastam ph-n én is. Hát ja, nesze neked MI.
Nem az én "művem".
Ez már szinte jobb is mint a mesteré.
Te aztán tudod. Gondolom te azért lógsz itt, mert a kutya nem szól hozzád otthon (se).
Baszki
Pedig szopott rendesen azt mondták a fiúk!
Te vagy buta! Játszod a keményet végül pedig bedobod, hogy pár arc és én.....
Vajon meddig tart majd ez az ügyintézés! Reméljük a legjobbakat!
Pontosan,és érződik is rajta a szeretethiány..
Tehát terhes neked a családoddal lenni, ez szomorú! Szerintem ha csak feleennyit foglalkoznál a családoddal, mint velem akkor talán nem itt lennél! Amikor kell...ez is milyen mondat már, mintha muszáj lenne... Nem véletlenül nem azt írtad, amikor tudok...
Hol dolgozol? Csak hogy szóljak a főnöködnek! Felhívjam valamire a figyelmét....
Hidd el el amikor kell Velük vagyok. Ha veled csak feleannyit foglalkozott volna anyád vagy apád, mint én a gyerekemmel, nem lennél ilyen elmerottyant.
Na en mentem. Kedden talalkozunk, ne irjatok sokat, mert a munkaidombol meg raszanok valamennyit erre a forumra, de a szabadidombol nem vagyok hajnaldo aldozni. Ha meg sokat kell olvasni, akkor a munkara nem jut ido
Hidd el személyesen sem lenne semmi. Van egy téves kép rólam a fejükben és bátrak.
Egyébként ez lehet az X-edik nick neve mert a kretén szövege ugyanaz a skizoid duma.
Bátor kemény gyerekek lehetnek.
Túlságosan is buta vagy,hogy felfogd,amit írok
Kérdeztem! Ennyire nem meggy a mondatok értelmezése? Az van ki írva, de igazából mindegy hány éves vagy, van családod és nem velük vagy, hanem itt. Még egyszer megkérdem, szerinted ez normális?
Jó estét at Uraknak! Ne etessétek már a Trollt!