Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na en azert kivancsi lennek hogy torod le a kezét :D
1 gonddal azaz 2vel kevesebb
Jó lesz ez így
Igen értem, jó kis funkció ez. Erről ennyit.
Pocses!
Tiszta az ég, egy felhöt se látok
Hát ez marha jó
Remélem érted
Mármint hogy ki irta?
Elsőre kitalálód
Clam
Egyébként melyik volt?
Azonnal eltörném a kezét és beletűzném a hátába!
Hadd álmodozzon a kretén! Meghívtam egyszer de nem tolta ide a pofáját, mert nem merte ! És tudja kiről van szó!
A féreg troll!
A Zoli hova tűnt? Legutóbb talán taschner videókat ment nézni. remélem nem lett valami baja.
Azt mondta a mágus hogy téged vernek a cigányok?
Most akkor esik vagy nem ?
Látom az állatvédők szorgalmasan etetik a trollokat!
Badacsonyból látom, hogy a somogyi oldalon süt, és itt meg a szél északi lett, és esik, bár most éppen nem!
Köszönöm
Nem sikerült! Írt egy kis regényt a semmiről, ez nem is lenne baj, csak ebben nincs irónia, hanem ez egy komoly válasz volt. Egy tapsot megérdemel!
Mindig az kiabál akinek ég a háza... bla bla bla
Nem vagyok benne biztos hogy tudtad értelmezni amit írtam.
Senki nem mondta, hogy csak clam-nak Lehet véleménye, meg igaza
Nekem is van, neked is van véleményed.
Aztán hogy igazat adok e vagy sem, az rám tartozik.
Isten ments hogy mindenkinek tetszen a véleményem Legalább mindig lehet vitatkozni
Jó dolog az irónia, csak nem értenek hozzá! Próbálnák használni, de ehhez azért kell egy alapvető intelligencia. Na már most, akik nem értik az iróniát és egyszer csak elkezdik használni abból látjuk mi lesz.
Itt borult idő van!
Még jó hogy nem mentem mátrázni
Jó a szöveged neked is meg Pocsesnek is, bírom az ilyet amikor próbáltok ironizálni és ti elhiszitek hogy most ezzel nagyon megmondjátok, meg ez vicces. De aki tovább lát az orránál az látja hogy ez inkább csak nevetséges
Asszondod
Van benne valami, mi lenne az sm-el a mágus nélkül
Felhős, borult! Elektro-Motort épp most verik meg a cigányok!
Az is elgondolkodtató, hogy az én szavaim használják (semmi önálló gondolat) vagy pedig trágárkodnak. Komoly kapacitások lehetnek fejben!
Amúgymeg, milyen az idő ? Valaki le kéne írja mert nálunk nincs ablak, se ajtó.
Ahol alkalmazzák ott biztos jól viselkedik, ettől függetlenül megmutatnám nekik, miket ír. Persze tudjuk hisz mondta az a magánélete, csak sajnos téved, mert ha már ilyen hivatása van példát kéne mutatni!