én szeretem a v4 -et és nem bizonygatom , csak megvédtem eleinte a pocskondiázásaidtól , de akár hogy hányod , már nem érdekel nyugi, máskülönben szépen kikapcsolom a hozzászólási lehetőséget és ennyi, az emberek szó nélkül élvezhetik vagy ellenkezőleg, néha a sok GSX-R mellett elfér egy - két teszt videó meg ilyenek... :)
Tőled? Ki se bírná eddig az RSV4... Norbikától?Aki hadsereggel merne csak megjelenni?! Pray? Aki Kakucsig jut el a csodálatos motorjaival?! Tucat? Lehet van annyi, de van 81 aki kedvel! Miattam ment el? EZ ugye vicc? Az SM-től az SM miatt ment el a kedve az embereknek. Konkrétan amíg nem voltam itt egy csomóan nem írtak, miután pedig visszatértem....
most mi van félsz hogy valaki meglátogat , ne talán tán én ? Esetleg Norbi? Esetleg Pray, esetleg az a tucat fórumozó akinek a szívébe loptad magad és elment a kedve az SM-től , ugyan már?! :D mindenki tudja hogy a rendszámod UGH 210 , így most már nincs mitől félned
Miért? Ki szedi le a képeket, ha valaki beszól? Ki törli a neki nem tetsző hozzászólásokat? Ki védi a bizonyítaná folyamatosan, hogy az RSV4 a legjobb? Ja és a helyedben nem viccelnék azzal, amit mondasz, főleg, hogy tudom, amit tudok.
Akkor szar a telefonod.... Én pont most mentem fel egy lépcsőházba,mikor ezt írtad és megnéztem kaputelefonról... Be is jöttek még a hozzászólások is....magyar szinkronnal
Ezert voltak nevetsegesek. Vagyis meg most is azok :) nem tetszett nekik hogy szidjuk az uj oldalt :D ami nekem meg mindig nem tetszik de megszoktam.
Vannak hibai! Pl az 1kepes "galeriaban" telefonrol nem tudom megnezni album nezetben csak azt az egy kepet latom, igy a galeria hozzaszolasait, leirasat sem latom.
A mindent javítanám. Főként engem és Oszit moderálták! Továbbra is tartom nem lett volna gond, ha másokkal is megteszik ezt és nem szimpátia alapján tolják.
Sportmotort en sem ertem 10evig basztak a vilagra, 2hetig mindent moderaltak, 1honapja nincsenek sehol.
Nincs itt kaosz, csak rengeteg ember serteskent veszi a gorbetukrot es azt ha a szemebe mondjak az igazat. A hulyekrol nem is beszelve...
Mind egy tudjuk ki tudjuk hogy kicsoda valójában , a személyazonossága nem fedhetetlent , aki hülye az előbb utóbb a saját szarjában fetreng.... :)
Nem kell album nézetbe visszamenned, elég a hozzászólásra kattintanod és bejönnek!
Vannak hibai! Pl az 1kepes "galeriaban" telefonrol nem tudom megnezni album nezetben csak azt az egy kepet latom, igy a galeria hozzaszolasait, leirasat sem latom.
Nincs itt kaosz, csak rengeteg ember serteskent veszi a gorbetukrot es azt ha a szemebe mondjak az igazat. A hulyekrol nem is beszelve...