Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem! Csak neked volt az ismeretségi körödben olyan, akinek voltak mentális gondjai és viccelsz ezzel, nekem ez fura, nem lenne képem hozzá.
én szeretem a v4 -et és nem bizonygatom , csak megvédtem eleinte a pocskondiázásaidtól , de akár hogy hányod , már nem érdekel nyugi, máskülönben szépen kikapcsolom a hozzászólási lehetőséget és ennyi, az emberek szó nélkül élvezhetik vagy ellenkezőleg, néha a sok GSX-R mellett elfér egy - két teszt videó meg ilyenek... :)
Tőled? Ki se bírná eddig az RSV4... Norbikától?Aki hadsereggel merne csak megjelenni?! Pray? Aki Kakucsig jut el a csodálatos motorjaival?! Tucat? Lehet van annyi, de van 81 aki kedvel! Miattam ment el? EZ ugye vicc? Az SM-től az SM miatt ment el a kedve az embereknek. Konkrétan amíg nem voltam itt egy csomóan nem írtak, miután pedig visszatértem....
most fenyegetőzöl? én rólam mindenki tudja ki vagyok, nics mit rejtegetnem , ellenben neked volt .... saját magad
most mi van félsz hogy valaki meglátogat , ne talán tán én ? Esetleg Norbi? Esetleg Pray, esetleg az a tucat fórumozó akinek a szívébe loptad magad és elment a kedve az SM-től , ugyan már?! :D mindenki tudja hogy a rendszámod UGH 210 , így most már nincs mitől félned
* Ki bizonyítaná folyamatosan, hogy az RSV4 a legjobb?
Miért? Ki szedi le a képeket, ha valaki beszól? Ki törli a neki nem tetsző hozzászólásokat? Ki védi a bizonyítaná folyamatosan, hogy az RSV4 a legjobb? Ja és a helyedben nem viccelnék azzal, amit mondasz, főleg, hogy tudom, amit tudok.
nem akartalak megsérteni és most se sértődj meg de te tényleg nem tudod magadról hogy mentális kezelésre szorulsz?
Mind egy.... Hozod a formád!
Te sötétebb vagy, mint gondoltam. A kritikát te sem bírod, ahogy látom!
most miért lőtted le a poént ?! eddig neki nem tűnt fel!

Mind egy tudjuk ki tudjuk hogy kicsoda valójában , a személyazonossága nem fedhetetlent , aki hülye az előbb utóbb a saját szarjában fetreng.... :)
Szarok en ra :D annyira nem izgat a dolog. Az sokkal zavarobb hogy valamiert van hogy 2hetig tudja kivagyok, maskor percenkent be kell irjam...
Írj a modiknak!
Basszus ez állat jó volt!
De nem, csak azok amik az a kep alatt vannak. De amik a galeria hozzaszolasai azok nem jonnek be.
Nekem se! Csak a nép visszakövetelt!
Nem kell album nézetbe visszamenned, elég a hozzászólásra kattintanod és bejönnek!
Akkor szar a telefonod.... Én pont most mentem fel egy lépcsőházba,mikor ezt írtad és megnéztem kaputelefonról... Be is jöttek még a hozzászólások is....magyar szinkronnal
Ezert voltak nevetsegesek. Vagyis meg most is azok :) nem tetszett nekik hogy szidjuk az uj oldalt :D ami nekem meg mindig nem tetszik de megszoktam.

Vannak hibai! Pl az 1kepes "galeriaban" telefonrol nem tudom megnezni album nezetben csak azt az egy kepet latom, igy a galeria hozzaszolasait, leirasat sem latom.
Megint kilépett elolvasta és visszalépett, nem beteg!
A mindent javítanám. Főként engem és Oszit moderálták! Továbbra is tartom nem lett volna gond, ha másokkal is megteszik ezt és nem szimpátia alapján tolják.
Neked is azt írom mint az előbbinek! Vezetékezést, és a csatlakozásokat nézd át, alapjáraton vagy induláskor a blokk rezgésétől kontakthiba lesz pl!
Sportmotort en sem ertem 10evig basztak a vilagra, 2hetig mindent moderaltak, 1honapja nincsenek sehol.
Nincs itt kaosz, csak rengeteg ember serteskent veszi a gorbetukrot es azt ha a szemebe mondjak az igazat. A hulyekrol nem is beszelve...