Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Á ő a munkásságos nagy mágus akinek köszönhető az oldal színvonala nélküle kuka lenne az egész SM.
De akkor Ratyit csinál magából

Ácsi!
Az SM elvileg megtette helyette!
Szóval Ratyi
A gyerekem közelébe sem engedném. Már csak a tetoválások miatt sem. De az itt bemutatott magatartása miatt meg pláne nem.
Mellesleg nagyon sokan cserélnének velem helyett, ezt az is bizonyítja, hogy 4 hónapja folyamatosan én vagyok a téma itt!
Csak nőket blokkolok, tudom sokaknál ez furcsa itt, de még van ilyen!
F. Levi te bíznád a gyereked, egy olyan emberre, mint Gáborka? Tudod a feljelentős, idegbeteg. Én valahogy nem! Amikor kérdeztem tőle, hogy van-e pszichológia teszt náluk, nem jött válasz. Biztos nem vette észre.
És abban biztos lehetsz, hogy nem cserélnének veled helyet
Ha ezekkel nem vagy megelégedve akkor kérlek blokkolj kedves blandeman.
Igen! Még hajnalban is írok és éjszaka! Na meg alig várom, hogy az az idióta Clam írjon valamit, hogy reagálni tudjak, addig az asszonyt a konyhába, a gyereket pedig a gép elé teszem. A barátaimnak pedig azt mondom, hogy a családommal vagyok ezért nem érek rá.
Mindenkinek más az ingerküszöbe, van aki még bőven vigyorog mikor a másik már idegállapotba kerül mint a Móúnikaaa sóúban.
Annyira keményen dolgoznak, hogy olyan komoly dolgokat engedhetnek meg maguknak, mint E46, Ledes menetfény, Windows, Monster, CB500!
Bánt a tudat, hogy egy olyan embernek hisznek aki méltán lehet büszke a hivatására!
Aztán hogy te kihoztad belöle az állatot az neked köszönhető
hát baszod, mi is állandóan itt vagyunk, pedig nekem vannak barátaim :D
Egyébként ők családapák, vannak barátaik is! Szóval ne mondj ilyet! Ide is csak amikor van felesleges 5 percük akkor jönnek! Egyébként a családjukkal és barátaikkal foglalkoznak és természetesen dolgoznak! Nagyon tiszteletre méltó emberek!
Persze te vagy a naiv, hogy ilyet kitalálsz, nem a sötét, aki ezt beveszi!
Pont ez a jó benne! Tegnap is a családapa csak hebegett habogott, persze amit neki írtam az igaz a többi családos, barátokkal rendelkezőre is.

Kisratyinak! Az a levél pedig kitaláció! Lett neki mondva, hogy printelje be! Nem tette! Ennyit a hatalmas szavahihetőségéről. Igen, tudom a csodálatos munkája... azzal tud csak takarózni.
Örülök ha vannak naiv emberek, engem nem zavar!
Nincs facebook-om, hogy like-jak egész nap, meg osztogassam a nagyi titkát
Tényleg
Mekkora iq-ra van szükség ahhoz hogy írj egy levelet a sportmotor nevében ? na ne nevettesd magad már jobban :D
Fájt neked az a levél?
Az igazság nem fáj
Engedd el Clam, égetik magukat :D de ők elhiszik hogy ez vicces meg menő meg miegymás. Én rengeteg embertől megtiltanám az internethasználatot. Ezek osztják meg favebookon is a képeket amivel pénzt nyerhetnek :D
Akkor blokkolt volna Te.
Nem beszélsz velem?
Ezt nem teheted egy rajongódal sem
Te kis mocsok
Beveted? Tanulj meg elsőnek írni, utána talán beszélhetünk!
Figyelj már rattyencs nem én hirdettem eredetibe egy hamis yoshimurát! Meg nem én írtam levelet az SM nevében.