F. Levi te bíznád a gyereked, egy olyan emberre, mint Gáborka? Tudod a feljelentős, idegbeteg. Én valahogy nem! Amikor kérdeztem tőle, hogy van-e pszichológia teszt náluk, nem jött válasz. Biztos nem vette észre.
Igen! Még hajnalban is írok és éjszaka! Na meg alig várom, hogy az az idióta Clam írjon valamit, hogy reagálni tudjak, addig az asszonyt a konyhába, a gyereket pedig a gép elé teszem. A barátaimnak pedig azt mondom, hogy a családommal vagyok ezért nem érek rá.
Egyébként ők családapák, vannak barátaik is! Szóval ne mondj ilyet! Ide is csak amikor van felesleges 5 percük akkor jönnek! Egyébként a családjukkal és barátaikkal foglalkoznak és természetesen dolgoznak! Nagyon tiszteletre méltó emberek!
Pont ez a jó benne! Tegnap is a családapa csak hebegett habogott, persze amit neki írtam az igaz a többi családos, barátokkal rendelkezőre is.
Kisratyinak! Az a levél pedig kitaláció! Lett neki mondva, hogy printelje be! Nem tette! Ennyit a hatalmas szavahihetőségéről. Igen, tudom a csodálatos munkája... azzal tud csak takarózni.
Engedd el Clam, égetik magukat :D de ők elhiszik hogy ez vicces meg menő meg miegymás. Én rengeteg embertől megtiltanám az internethasználatot. Ezek osztják meg favebookon is a képeket amivel pénzt nyerhetnek :D
Ácsi!
Az SM elvileg megtette helyette!
Szóval Ratyi
Aztán hogy te kihoztad belöle az állatot az neked köszönhető
Kisratyinak! Az a levél pedig kitaláció! Lett neki mondva, hogy printelje be! Nem tette! Ennyit a hatalmas szavahihetőségéről. Igen, tudom a csodálatos munkája... azzal tud csak takarózni.
Nincs facebook-om, hogy like-jak egész nap, meg osztogassam a nagyi titkát
Az igazság nem fáj
Ezt nem teheted egy rajongódal sem
Te kis mocsok