Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Javaslom legelőbb az elektromos csatlakozások és a huzalozás tüzetes átnézését! Mielőtt mindent széjjel döntenél!
Srácok, ti ketten akkora káoszt csináltok a Fórumból, hogy ihaj.
Mondjuk a Sportmotor moderálási elveit sem értem igazán, hacsak nem a kattintások számára utaznak...
Clam beteg ha kilép és megnézi kik válaszoltak, már ha az csinálja az normális.
Munkám sincs! Pénzem viszont van!
Igen, de továbbra is tartom, hogy inkább ne legyenek. Családom sincs, nevelést sem kaptam. Persze a családapák itt töltik el a napot, de csak pihenő időben.
Neked sincsenek barataid, nekem sincsenek. Itt vagyunk egesz nap....
Neki én se! Nem tudom mi a baja, biztos neki is családja és bartai vannak.
Jajj tee, pedig neked be sem szoltam. De megerdemelned :D
Farok Levi meg Clamilla. Gondoltam.... (látni addig szerencsére nem, amíg ki nem léptem)
Pedig van az idősebbeknek is humorérzéke, csak nem itt....
Jobbnal jobb poenok
Rendőr: "Beszorultunk, beszorultunk?"...
Kamionos: "Nem bakker, hidat szállítok"
Nem tudok segíteni, de talán jobb lenne a motor topikjában feltenni a kérdést.
Na végre a családjukkal foglalkoznak a mintapéldányok vagy recskáznak egymásra.
Sziasztok.Megint egy problémával zavarlak benneteket.Az a gondom,hogy a motorom ha eléri az üzem meleg állapotot kereszteződésben ha meg kell állni,vagy csak nagyon lelassítani kb:20km/h újra gázadásnál egy pillanatra kb:1-2 másodpercre lerotyog mintha kihagyna valamelyik henger!A gyertyákról nem lehet megállapítani,hogy ott van-e baj mert ki vannak égve!Kicseréltem azért de nem változott semmi.Néztem az úszó szintet de az is jó.Nem ereszt a tűszelep se át,a szivató gumi is rendben van.Alapjáraton is szokott olyat csinálni,hogy egyik pillanatról a másikra elkezd darabosan járni(mintha kihagyna) majdnem leáll,de utána mintha semmi se történt volna jár szépen tovább!Ritkán menet közben tempónál is mintha érzene ez a pillanatnyi kihagyásnak tűnő dolog!Mi a tippetek a hibára?
Megint terelsz! Itt lógsz most is, ennyi! Igazi családapa vagy! Gratulálok!
Norbikának pedig annyit, hogy ő jönne arcokkal, szóval ki is szop sok brét?
Tudnék rá mit mondani, de magát minősíti az öreg példamutató ember!
Hát most látod??!! Zikkájl!
Buzik a haverjaid ?
Ki gondolta volna.... Már a geci robotok is rasszisták....
Ki is nézem belőle
A tűzróka se bír vele....
Veszek egy jó fotós oktató könyvet (találtam a neten) talán én is tudok majd ilyen képeket csinálni.