Srácok, ti ketten akkora káoszt csináltok a Fórumból, hogy ihaj.
Mondjuk a Sportmotor moderálási elveit sem értem igazán, hacsak nem a kattintások számára utaznak...
Igen, de továbbra is tartom, hogy inkább ne legyenek. Családom sincs, nevelést sem kaptam. Persze a családapák itt töltik el a napot, de csak pihenő időben.
Sziasztok.Megint egy problémával zavarlak benneteket.Az a gondom,hogy a motorom ha eléri az üzem meleg állapotot kereszteződésben ha meg kell állni,vagy csak nagyon lelassítani kb:20km/h újra gázadásnál egy pillanatra kb:1-2 másodpercre lerotyog mintha kihagyna valamelyik henger!A gyertyákról nem lehet megállapítani,hogy ott van-e baj mert ki vannak égve!Kicseréltem azért de nem változott semmi.Néztem az úszó szintet de az is jó.Nem ereszt a tűszelep se át,a szivató gumi is rendben van.Alapjáraton is szokott olyat csinálni,hogy egyik pillanatról a másikra elkezd darabosan járni(mintha kihagyna) majdnem leáll,de utána mintha semmi se történt volna jár szépen tovább!Ritkán menet közben tempónál is mintha érzene ez a pillanatnyi kihagyásnak tűnő dolog!Mi a tippetek a hibára?
Mondjuk a Sportmotor moderálási elveit sem értem igazán, hacsak nem a kattintások számára utaznak...
Kamionos: "Nem bakker, hidat szállítok"