Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha az összes barátod, olyan, mint Gáborka, akkor inkább ne legyenek barátaim.
Azt nem tudom, hogy ő kiabált-e, de az egyik tag akivel ott voltak az biztos. Ja és nem nekem kiabáltak. Csak úgy, nem tudom miért.
Hogy tudja.... Igazi ratyi vagy!
Ez egyre komolyabb. Vigyázz!
47 éves vagy, itt lógsz, velem foglalkozol. Nem kellene a családoddal foglalkozni? Talán a fiaddal , ha feleennyit foglalkoznál, mint velem az nem lenne hátrány.
Motorskiller a nagy kemeny srac talalkozott clammal de nem ment oda hozzacsak tavolrol kiabalt.
Tehat biztos hogy clame a motor. Rendszamat is meg lehet tudni konnyen... Ne csak szajhoskodjetek, lassunk valamit :)
Engem nem zavar a jelenleted. Csak mar olyan volt ez a forum, mint az alloviz. Bedobtam egy kavicsot
Naaa cica fiú, most mennem kell, igérem holnap többet foglalkozok veled, de megyek Cefrézni a Barátokkal, még ha neked olyanok nincsenek is
Aztán szorgalmas legyél, 18:00kor a gyógyszert bevenni, de ahogy te szoktad kúpósan

Mindenki másnak további szép estét!
Nem P.Gáborka vagyok...Csak figyelmeztettelek, nehogy sírás legyen. Gyerek vagy még, a börtönben pedig kislány leszel.
Művészi? Esetleg mesélni tud művészien, de az is elég gyengécske.
Nem rosszabb, mint a te képed!
Csak nyugodtam.
Tehát zavar a jelenlétem, te is becsicskultál.
Húzd össze magad, meg lettél fenyegetve. Akkor ki is a feljelentős itt?
Hááát Frabató fotómágustól többet vártam, asszem igazad van
Ez nem művészi
Ez buzis volt!
Nem tudod a valaszt? Azt hittem ez egyertelmu. Itt teged mindenki kedvel, te vagy a kozeppont, az univerzum alfaja es az omegaja, olyan nincs, hogy valaki ne veled foglalkozzon. Hogy lehet ilyen trivialis kerdest feltenni?

Penzt? Nem, de ha van, akkor jo lesz az erzsebet utalvany is
Remélem megvan az neked, hogy van fent egy videód és kint a rendszámod.... Csak el kéne linkelnem a rendőrségnek.
Üsse kavics, tudnád a barátokkal miket művelünk
Huupss ez Ratyis voot
Ne pocsékold a helyet a gépeden, elég szarul sikerült kép. Ha ennyire "profi" fotósnak is, régen rossz.
Vádolva? Már tegnap bevallotta!
GyPs! Ajánlóm neked hog a következő MMM-ben a címlapon legyen, mert különben véged
Hisz tudod mekkora rajongód vagyok
Szóval nem csíped a Szandrákat, csak ratyi vagy!
U##-210. Akinek van ügyfélkapuja nem egy bonyolult dolog kitalálni azt a maradék 2 karaktert. Engem nem érdekel, csak válaszoltam.
De akkor meg leszel azzal vadolva, hogy ferfiak kepeit tarolod a gepeden es ratyi vagy! Nem baj?