Hülye vagy? A világ végén laksz, persze nem megy el hozzád senki. 1000-el nyomhatod a trollkodást, maga a távolság megvéd a hirtelen haragú emberektől. Ne érts félre, én nem akarlak megkeresni, még ha a szomszéd városban laknál se. "Szarni bele, mert ekkora állat vagyok........."
Na meg aztán Csepelről lemotorozni Debrecenbe,egyedül unalmas lenne! Hidd el,hogy a pár arc,nem azért jönne,hogy a helyszínt biztosítsa Már annyira kíváncsi vagyok erre a pájlotra,hogy a való életben is ilyen kemény vagy csak egy kislány!
Mindegyiknek van élete, családja, gyerekei, barátai, de itt vannak. Csak nekem furcsa? Nem ellentmondásos ez? Tudom pihenő, de akkor is egyből ide kell jönni és velem foglalkozni? Na most akkor kik is a betegek? Ez egy költői kérdés...
Nem fenyegetek senkit.Már írtam többször is ennek a gyáva kis fosnak,hogy legyen már férfi,és az arcomba mondja azt,amiket itt,de túlságosan is beszari.Ilyen kifogásokat ír,hogy Ő mindig minden körülmények között,kizárólag csak egyedül motorozik Mondjuk ezt talán még el is hiszem,mert egy ilyen korcs,menyét pofájú gyerekkel,ki a franc barátkozna?
Látom fáj , amit írtam és amire számítottam terelsz is. Szóval miért nem velük foglalkozol? Ha már van. Ilyen egy családapa? Hogy itt vitatkozik velem? Ez igen, erre büszke lehetsz!
Nekem van családom, ellenben neked a kopasz f..don kívül valószínű semmid nincs. Ez a legnagyobb örömöd, hogy itt nyomod az ovis hülyeségeidet. Egy művész embertől ez elég gáz.
Össze van neki ragadva a ráspriccelt getzitől és csupa csipa azért nem lát jól!
De a lenyeg hogy felismert teged mert itt reklamozta is, megsem ment oda.