Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tuti,hogy komoly,hogy persze,hogy nem komoly.
El ne hidd neki.Egyébként,pont nem érdekel,hogy őszinte vagy sem!
Ez most tuti, hogy komoly, hogy komoly ha érted, hogy hogyan mondom, hogy komoly.
Na látod. Lehet ezt így is. Persze ha tényleg komolyan gondolod. Oszin sem kárörvendett senki, mikor megcsukta a sárgafeketét. Sőt!!
Reggelt
Engem meg júliusban Akkor az enyém is nemsokára kész lesz
GP Pilot! Te se felejts el holnap vizsgálatra menni! Biztos sok román kuncsaftod volt!
Camilla! Megyek lefekszem aludni. Kérlek vedd be a gyógyszered és feküdj le te is aludni és ne fáraszd tovább a többieket.
Jaaa, nem tudtam. Ez a szopas, haveromat juniusban loktek fel, most hozta nemreg el a motorjat a szervizbol.
Sajnálom! Őszintén!
Húzza a száját a biztosító.A tegnap elküldött email-re,már nem is hajlandó válaszolni.Amúgy egy faszi kihajtott elém,mert nem vette észre a stop tábláját!
Nem a Ducati a szép? Nyalis ratyi....
Összetörte, vagyis törték! Ugye a karma....
De most osszetorted vagy miert nem keszul el ?
Camilla,esküszöm,hogy nincs még egy ekkora nyomorult,szánalmas ember,mint Te! Az az R6 meg csodaszép! Ne irigykedj,fotós zseni
Az első lenne téged tiltani innen!
Ez a második(pozitív) lépés volt részükről!
Látod? Csak jót akar neked az sm!! Vigyáznak a lelki békédre. Nem szeretnék hogy kiidegeld magad. Köszönd meg nekik szépen!!
Aha! Tehát fórum függők! Alig várják, hogy nekem beszólhassanak valakit! Nincs se családjuk, se barátaik....Ja azok nekem nincsenek, nevetségesek vagytok!
Idióta te és társaid neveztek át engem elsőnek! Erre sem emlékszel, mondjuk ahány farok járt a szádban, nem csodálom, hogy maradandó traumát okozott!
Ja sikerült magatokat leírni ismét! Menjél romantikázni a barátoddal!
Valaki tájékoztathatna melyik ratyi mit ír! Nincs kedvem állandóan kijelentkezni.
Hát szép volt ez az este is, leépitettük akit kell, röhögtünk egy jót
További szép estét mindenkinek, én elteszem magam
Holnap mehet a parti megint
Ha nem iszok persze
csicskaság ez amúgy az sm-től...