Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még ha nyomás alatt formában öntött ötvözött alumínium, akkor is eszetlen az ára! De mit tud tenni a motoros? Megveszi mert kell. Vagy vesz használtat, ami éppen olyan jó!
A "filléres" Suzuki GS500-hoz egy festett tank több, mint 250 ezer forintba kerül.

A három darab, 30-40 centis gumi benzincső darabja 17-26 Euro (+ÁFA), én a hármat (1,5m, tehát maradt is belőle) vadiúj bilincsekkel együtt 1100 forintért vettem a helyi csapágyboltból. Ráadásul sokkal komolyabbnak néz ki a gyárinál. Ez van.
Megnéztem az enyémhez, 448.000 ft... 30ért vettem egy pár karctól eltekintve hibátlan használtat
Hihetetlen , mennyire elszakadtak a valóságtól! Vagy a mi fizetéseink értéke a szarral egyenlő. 574 000 Huf-ért rendszámos műszakis rendbe tett motort lehet venni.
Vagy elírták és 57 400 akarna lenni.
Nem lett baja,a karcon kívül.Ez a baj,hogy fingom sincs.Érdeklődtem már azóta,hogy hogy áll az ügy,de csak elolvasta a levelemet,viszont nem reagált!Optimista vagyok,de már ebből is leszűrtem,hogy tovább fog ez tartani,mint ahogy azt gondoltam
Ezek sajnos ilyenek, pont a héten rendeltem mercihez pár gyári "o" gyűrűt, kb másfél centis átmérővel, 1000ft darabja...
Ezért akarom,hogy cserélve legyen minden!Majd elfelejtettem...a kárszakértő 30%-os avulást írt,minden fém alkatrészre!Az önrészem,kb 170-180 ezer lenne,a javítási költségből Na mondom vegyék ki a fejüket a seggükből
én olyan 4-5 éve néztem nagyot amikor a honda 2500ért adta az első főfékhenger porvédőjét
egy kisujjnyi vastag másfél centis kis gumicsövet
ez kérem rablás.....abból a 2500ből 2400 kőkemény haszon volt jó pár cégnek
Remélhetőleg nem hajolt el, Az a pár karc nem létfontos, aztán meg , ha később találsz bontottat normális áron akkor cseréled.
Nagyjából mikorra lesz kész? ha már ilyen "villám"-gyorsak!
Ez ami meg kibaszott idegesito, van egy karcmentes motorod, mondjuk mint a tiede, nagyjabol 6eves. Osszebassza valami hulye es javitgatni akarjak az egyebkent eredeti karcmentes fenyezest. Hat az apjukfaszat.
Az imént köszönt el Reméljük a legjobbakat
Ha,abból lenne,akkor tuti azt is cseréltetném De,ha össze vissza lenne karistolva,az sem érdekelne,mert nem attól lesz újra használható a motor,ha azt kicserélik.Itt a tavasz,motor nélkül
Igen,és kurvára dühítő,hogy az a figyelmetlen marha,azóta már el is felejtette ezt az egészet,kapott pénzbírságot,meg egy kis eltiltást és jóccakát!Nekem még most jön a java Az alkatrészárak meg tényleg hihetetlenek.A tank az behorpadt,de azt írták a lapra,hogy lehet javítani.Én viszont ragaszkodom a cseréhez.
"Az a lengővilla 574 ezer.... " Gondolom arannyal van "futtatva"!? Szinte hihetetlen!
Na ez a geciség...az alkatrészárak Kíváncsi lennék,hogy mondjuk egy 2milliós motor összes alkatrészének árát összeadnánk(az utolsó alátétig)hivatalos áron,mennyire jönne ki?Gyanítom,hogy kamiont lehetne venni belőle
Igy már értem!
Mindjárt megszolal a GyPs
Az árajánlatot nem tudta elfogadni.Módosítva lett,és pár dolgot kihúztam a listából pl:lengővilla,ami karcos lett,de a szervízesek felvették ugye a listára,mert az is a baleset miatt lett olyan.De minden cserélve lesz,és nem javítva,mert olyannak akarom a motort,mint a baleset előtt volt.Az a lengővilla 574 ezer....
Téged!
Kit érdekel?
Viszlát!
Reggelt sziasztok

VR46N!
Mi tart idáig a biztositonak? Ha stop täblánál nem adják meg az elsöbséget
Csak nem az Astra bíztositónäl volt a vëtkes?
Te is mágus vagy vazze?
Nektek is szia! Akkor nem gondolom komolyan, ha nektek így jobb! Nem lesz esküvő!
akkor érted, hogy hogyan mondom, hogy komoly... A nagy Mágikum...