Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit értetlenkedsz?
Milyen 210?
Szégyelld magad! lehet, hogy az a -210 csak a rajszáma
Nem olvastam végig de ennyit locsogni bassz.................
"Innentol kezdve mar csak az illeto fantaziajan mulik, hogy az adott informáciokkal mit kezd." Utalgatsz! Milyen szándékkal linkelted ezt be? Azzal, hogy kicseszel velem, csak sajnos gyenge próbálkozás volt!
Mitől ijedtem volna meg? Pár nyugdíjastól....
En csak egy apro informaciora hivtam fel a forumolvasok figyelmet. Ebben mi a felbujtas, raadasul mi a buncselekmenyre felbujtas?
Egyatalan mitol ijedtel meg ennyire?
Még itthon vagyok! Hétfőn utazom!
Mit akarsz, elébb olvass utána a féktárcsának...
De kivehető....2csavar fogja
Mindenbizonnyal azert nem mennenk sokra vele, mert hat o egy GP Pilot, aki sosincs otthon!
Most peldaul mar biztos, hogy argentinaban van es a kovetkezo futam megnyeresere keszul
Mert bűncselekményre bújtatsz fel másokat!
GP Pilot vagyok, be sem engednék őket a városomba! + Erős vagyok!
A rendszám pedig nem vehető ki!
Nekem van Húsvét alkalmából utána is kérdezek majd, hátha vki már hétfőn meglocsolná a legényt
Ojajj, miert is?
Mert egy pulikus oldalra feltoltott kepen lathato motor rendszamara felhivtam a figyelmet?
Most mit fosol? Ugysem latogat meg senki, annyi benzint es elparazolt idot senkinek nem ersz
Miért? Milyen indokkal?
Kit érdekel?
Valaki csak úgy megállna a házam előtt motort fényképezni simán feljelenteném! Hétfőn
Megkérlek blokkolj és akkor nem látod mit írok nagy fotóman.
Igen! Ezért fel is jelenthetnélek!
Az nem tudom kinek a háza.
Mi is téged!
Blabla.... Az enyém a motor Norbirka!
Rendszám alapján mindent kilehet deríteni nejem is egy független bizt.alkusz mellett dolgozik. De nem érdekel, legalább kicsit sem senkinek a rendszáma mert pont leszarom.
Most egy olyan témát dobtál be,amihez nem nagyon tud mit hozzáfűzni.Meghazudtolja saját magát,mert mi van akkor,ha Nekem momentán van ismerősöm,akivel rá tudnék kerestetni? Azt írja,hogy sokra mennénk vele....akkor mégsem az övé az a szép sárgaság Mondjuk ezt anélkül is lehet látni!