"Innentol kezdve mar csak az illeto fantaziajan mulik, hogy az adott informáciokkal mit kezd." Utalgatsz! Milyen szándékkal linkelted ezt be? Azzal, hogy kicseszel velem, csak sajnos gyenge próbálkozás volt!
Mitől ijedtem volna meg? Pár nyugdíjastól....
En csak egy apro informaciora hivtam fel a forumolvasok figyelmet. Ebben mi a felbujtas, raadasul mi a buncselekmenyre felbujtas?
Egyatalan mitol ijedtel meg ennyire?
Mindenbizonnyal azert nem mennenk sokra vele, mert hat o egy GP Pilot, aki sosincs otthon!
Most peldaul mar biztos, hogy argentinaban van es a kovetkezo futam megnyeresere keszul
Ojajj, miert is?
Mert egy pulikus oldalra feltoltott kepen lathato motor rendszamara felhivtam a figyelmet?
Most mit fosol? Ugysem latogat meg senki, annyi benzint es elparazolt idot senkinek nem ersz
Rendszám alapján mindent kilehet deríteni nejem is egy független bizt.alkusz mellett dolgozik. De nem érdekel, legalább kicsit sem senkinek a rendszáma mert pont leszarom.
Most egy olyan témát dobtál be,amihez nem nagyon tud mit hozzáfűzni.Meghazudtolja saját magát,mert mi van akkor,ha Nekem momentán van ismerősöm,akivel rá tudnék kerestetni? Azt írja,hogy sokra mennénk vele....akkor mégsem az övé az a szép sárgaság Mondjuk ezt anélkül is lehet látni!
Mitől ijedtem volna meg? Pár nyugdíjastól....
Egyatalan mitol ijedtel meg ennyire?
Most peldaul mar biztos, hogy argentinaban van es a kovetkezo futam megnyeresere keszul
GP Pilot vagyok, be sem engednék őket a városomba! + Erős vagyok!
A rendszám pedig nem vehető ki!
Mert egy pulikus oldalra feltoltott kepen lathato motor rendszamara felhivtam a figyelmet?
Most mit fosol? Ugysem latogat meg senki, annyi benzint es elparazolt idot senkinek nem ersz