Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a furcsa, hogy mindig ti hoztok szóba.... FékMan!
Csinaljunk egy nagy kozos veszelgetest facebookon, dontsuk el kosarlabdaval kinek van igaza :D
Egész pontosan Lakatos Clam. Szólítsátok nyugodtan Clamillának.
GyP Pilot mindig azt mondja, hogy őt mi nem érdekeljük, de azért végigreagál egyesével az össze hozzászólásra
Pontosan! Amúgy Clam vagyok, írhatok neked privátot?
Nekem senki nem adna azt!
Ugy altalaban beraktam a hozzaszolast senkinek sem cimezve, szoval az itt jelenlevoknek szolt. Miert ne szolhatna hozza. Tulajdonkeppen hozza is, meg azokhoz szoltam, akik a tegnapi termest "elkovettek"... hja, hogy az mind neked koszonheto? Bocs
Inkabb azt kapj, mint maflast
Látni kellene! A fotó semmit sem mond! Esetleg lakkal nagyon hegyes ecsettel feltölteni? Csak ehhez művész-szintű ecsetkezelés kellene.
Megint kaptam egy paragrafust.
Nem volt karcmentes mert előtte meg elcsúszott vele!
Annyiért tudnál motort is venni! Mondjuk egy Mosntert!
Hibátlan karcmentes jó vétel volt....
Hozzád szóltak fékszakértő.....
VR46N ugyanezt csinálja! Csak ő ratyi! Én meg a leghatalmasabb!
Jaja, de persze őt nem érdekli
Fhu b.szki, termeltetek tegnap rendesen
Azert az is egyfajta betegsegre utla, hogyha az SM letilt helyetted mindenkit, akkor te allandoan ki-be lepkedsz, hogy lasd, hogy mit irnak rolad es hogy tudj reagalni a hozzaszolasokra
előtte nézd meg nem-e felületi keményítéses
mert ha azt leszeded egy foshalom lesz
Az lesz, csak remelem nem tul mely. Itt latszik is:
Akkor polírozd!
műanyag
Üveg, vagy műanyag a búra?
Én benzincsőnek ugyanolyan átmérőjű hidraulika csövet tettem, és egy év után még ugyanolyan hajlékony.
Az se rossz
Egyedül még egy hibátlan első lámpára fájna a fogam, mert egy 3 centis karc rajta keresztben, de lehet h kihozza majd a polír. 105ezret nem ér az a karc egy új gyári lámpáért
benzincső
a 88-as yamahámon még eredeti cső volt és még teljesen puha újszerű
ilyet nem nagyon tud egyik autósboltos se
pl az autó gázszettben lévő cső a kocsiban elvan akár 10 évet is, de motoron 2 év és repedezik gondolom nem uv álló