Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na az SM tiltotta a sok gyökeret! Nem látom mit írnak, csak ha kijelentkezem. Eddig azt hittem, hogy ekkora a csend.
Lehet esti edzésen van. Készülődik a futamra. Végül is ő a mi büszkeségünk. Na, de ne beszélgessünk személyéről, míg távol van, az nem etikus.
Vagy fényt kapott. De kit érdekel?
Már most hiányzik
Biztos kiengedi a gőzt a fényképezöből
Ez van. Te vagy a főratyi. V2 olasz. Ennél már csak egy van ami ratyibb............a V4 olasz. Na az aztán.....
Ebből elegem van
Tudom. V2......tudom. Senkit nem érdekel. Szar az összes. A tiéd még fostosabb, mert olasz. Az az igazi ratyi. Az enyém legalább japó.
Ratyi vagy a V2ről nem is beszélve. Ja meg kit érdekel?
* írtam.....oké? Telcsiről nem olyan kircsi.
Amúgy most mi van? Hova tűnt clam? Ez így tényleg uncsi (igen, direkt nem unalmast írzam).
Azzal a neveléssel már elkéstél Reménytelen..
Így álcázom magam.
Nekem úgy ugrasz be mindig , ja az az olvashatatlan nick nevű.
Fogalmam sincs, nekem így maradt meg valamiért a neved :D a Cuskaternek sem értettem lényegét míg el nem mesélted hogy is van :D
Na igen. Amúgy a "staker" az mi akart lenni?
Jó hát különösebben nem zavar a dolog. Majd legfeljebb nekem is kíván egy kamiont. Csak megemlítettem, mint ahogy a kisgyerekre is rászólnak, hogy ne vegyen a szájába mindent. Nevelő szándék vezérelt.
Custaker :D
Vajon mennyi időt tölthet el azzal,hogy átnevez itt pár embert? Kissé gyerekes,hogy bárki,aki nem ért vele egyet,vagy felveszi vele szemben a kesztyűt,akkor ez az első lépése,hogy átnevezi az illetőt Komoly jellem
Pihentető ilyen pihentagyú egyénnel társalogni,mint camilla
Jaja, nekem most ez a pihentető. Egész kellemes.
Engem meg az nem érdekel, hogy téged nem érdekel.
"CukiAIDSter" váóó. Ügyes vagy, neveket "átkölteni" nagyon felnőttes dolog. Büszke vagyok rád.
Van az az időszak,amikor pihennek az emberek! Bár úgysem tudod,hogy miről beszélek!
Pénzt? Minek az? Mi kell még? Legjobb motorod van ami létezik, GP Pilot vagy!
Kit érdekel CukiAIDSter....