Ezt a képet hol láttad?
Állítólag 72 óra csücsülés járt azért, hogy egy magyar suhanc lehugyozta a "rémuszromulusz" szobrukat valahol romániában, az se lehetett kis mutatvány.
Nagyon fontos a hely, ezért vesz egy picivel kisebb láncsprayt, de visz egy nagy hármaselosztót egy picike helyett. Visz 2belsőt, javítókészlet helyett. Az az izotóniás szirup is hihetetlenül fontos, nem is értem hogy élik túl a motorozást akik vizet isznak. A müzli tényleg jó.
Ha valaki esztendőkön át naponta találkozik a hatalommal, vele kezd reggel és a másnap reggeltől szorongva alszik el, vele osztálykirándul, őt csapja be, előle lóg meg, neki szerez hamis orvosi igazolást, akkor a hatalom okkal bízhat benne, hogy ez az ember tizennyolcadik esztendejére már érett. Már tudja a helyét. Már egy kétismeretlenes egyenletnél komolyabb feladattal is megbízható anélkül, hogy rá, a hatalomra nézvést valódi kockázatot jelentene.
Egyébként tényleg. Nem vagyok rajongó, sőt, igazából bizalmam sincs a márkához, de ma olvastam az új 650-es tesztjét és erősen rákívántam
A műszerfal is tetszett.
... csak a csőkormányt cserélném.
Állítólag 72 óra csücsülés járt azért, hogy egy magyar suhanc lehugyozta a "rémuszromulusz" szobrukat valahol romániában, az se lehetett kis mutatvány.
http://youtu.be/e0Ds2lTItKM
A műszerfal is tetszett.
... csak a csőkormányt cserélném.