Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Viccel uram?
Mind szétrohad,mosdót tudok adni,az kerámia,az alja széthullott mire lehoztam tesó lakásából.
Ilyensmit keresek csak épebbet, olcsón ingyen vagy készpénzt is elfogadok mellé
Mindent értek...
Na meg teljesen függőleges háttal ülsz rajta, ha egy nap sietősebbre kell venni, estére leszakad a karod mert tartod magad. Olyannal akinek egy kínai moccantyúja van, kár is ízlésről beszélni
Ilyen kiváncsi vagyok
Ha már így rám maradt ez a kotvány hetes próbálok rájönni mi a jó benne
Asszony lecsapott a sziamiau telefonra azt mondta neki nem kell mégegy ájfón
Az a plexi kurvajól néz ki a motoron.
Kezdjuk az elejen..

A CBR650 NEM sportmotor.
Nem azért, csak mert tetszik.... ha másnak mást jelent, az az ő lelki szegénységi bizonyítványa, nem az enyém
Aha, ezért van 180000ccm-es autó méretű BMW-d
Nekem a motor csak és kizárólag szórakozás.... ezért sem motorozom mar mo-n... csak gurulok, gyönyörködöm a tájban, és teljesen kikapcsolok, elfelejtem a sok hülyét a hetkoznapokbol, arra a pár napra
Nekem nem kell kompenzálni...
Köcsög Suzukis. Amúgy sem mennék vele
Hát ha már itt tartunk, a kormányról állítható plexi sem a kalandvágy és a kemény motoros szinonímája
Sportmotorral a bakony erdészeti útjain eltévedni, na az kemény
Lehet nem véletlenül szól csak egy héttel előtte?
A kettő között van vmilyen összefüggés?
Szép helyeken jártál.
Régóta tervezem én is ezt az irányt. Haver minden évben megy, de a melóval és asszonnyal soha nem tudtam összeegyeztetni...meg a buzi haver is mindig egy héttel előtte szól, akkor meg már hogy a fenébe vegyek ki szabit
Látom már megcikizték a plexidet, én már nem fogom.
De basszus, mi vett rá hogy ilyen vitorlát feltegyél a motor elejére?
Azt hittem én vagyok puncimotoros a kínai Hondámmal
Túltolod!
Szaros telefon mind!
Arra való,hogy használjuk s nem státuszszimbólumnak!
Az akku idő meg nem mindegy?
Este úgyis felrakod tölteni!?
Ezt a titkos dolgot sem értem,nyilván túrkálnak az életünkben de nem hinném,hogy mi vagyunk az érdekesek!
Amúgy meg amit ember kitalált arra azt mondani,hogy feltörhetetlen ,kicsit több mint naivitás....................................szerintem!!
Olyan jó, hogy vki ráér.... sztem pár év 4-5 pszichológus és kihevered
Tegnap leszedtemaz ájfónra a Gmail alkalmazást
Egyből leszedte 37%ról az akkut 33%ra egy éjjel alatt
Szóval az akku idő sem jobb mint a sziamiau telefonnal ha ugyanúgy van használva
Tehát az ájfón mégis szar. Mert az egyetlen jó tulajdonsága se tulajdonság
Nem vagyunk egyformák,nincs ezzel semmi baj!
Sok kedvem nincs az erdeyi fokozlekedesi utak balfaszsagaihoz,barmilyen kalandos lehet parezer kamikaze roman kozt nyomulni,azt se szeretem ha jel nelkul elfogy a az ut alolam,tudom aprosag,de ez van.
A dolomitokban is van tehen az uton,amennyit meg elviselek jutott minden turara foldut,szar aszfalt.
Szoval ez van,kidpolgari let,kispolgari elmeny,nem vagyok egy heroikus dzsungelfelfedezo grillmedve na.
Ha nem a most-ban éled akkor emlékezel. A lovon ülsz te is... de majd bátran fordulj meg a nyeregben,meg tudod tenni.
Mert mi is a kaland definíciója? Olyan kellemetlenség, amire az idő távlatából már szívesen emlékezünk.