Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ideiglenes,mig a puffereket el nem dugjuk fal moge,de mint a jo ideiglenes vegleges marad.
Abbol a csori nagy fenyobol van bazisok tönk,de gyantas mint allat,butorlapog se lehet belerakni mert eltomi a kemenyt.,szoval marad az erdeszet,es az akac.
nekem ki kell vágni vagy 10-12db 6-8 méteres akácot a kertből mert a szomszédnak nem tetszik hogy átlóg a portájára aztán árnyékol
ilyen 20-30 centis törzsek, lesz benne pár mázsa és majd szarakodhatok az eladásával mert anyáméknak nem kell végleg átálltak idéntől a gázra nem akarnak kínlódni a fával 70+évesen
Nálunk a második télen szolgál az új gázkazán, és még tetszik nagyon. A havi gázszámla se vészes, csak kezdem magam kiszolgáltatottnak érezni. Kell valami tartalék kazánt beállítani.
amióta kertes házban lakom és a házban ( és a garázsban is egy "mobil") van cserépkályha, minden fában a tüzelőt látom
azért a vezetékeket eldughattad volna egy csatornába.....
Igen,ezet lottem.
Atlagos telen egy het,most inkabb 1,5 het.Ha nagyon hideg van mondjuk 5-6 nap.
ez szerintem teljesen jó dolog ha sikerül a tervek szerint kivitelezni
így is megfigyelnek mindenkit, ezután legalább rendesen csinálják, nincs sunyi feljelentés, nincs fekete munka vagy lopás stb árán megszerzett javak eltapsolása
az "átlag jómunkásembernek" a mostani rendszertől(ha ezt rendszernek lehet hívni) nem lesz rosszabb, szerintem még igazságosabb is
bár azért van olyan gyanúm hogy ez sem fog jobban működni mint a kommunizmus vagy a hozzá hasonló papíron leírva jól mutató rendszerek
Egy ilyen kaloda hány napig elég?
szép látvány
Mar nem kell a balta.
Csak megkapjuk majd a kínai google android licenszt
https://m.hvg.hu/tudomany/2018...
Hátra fordulni?! Én?! Amilyen sz*r a derekam, akkor úgy is maradok, vaze….
nem csak a ktm néz ki szarul szinte az összes burkoltabb gép
pl a régi sr500 tök jól néz ki, és a yamahának még az újabb 2010utáni kiadásával se tudta elbaszni a kinézetét
vagy a zephyr és hozzá hasonlók is tök jól néznek ki meg úgy kb az összes légolajos "hagyományos" forma
plusz a burkolatlan endúrók ami nekem bejön formailag
ezek a nagy ktm gépek mind ordenáré fosul néznek ki, ellenben menni igencsak jó velük
Ha a lovon hátrafordulsz és elkezdesz hátrafelé nyilazni akkor igazából előre nyilazol, jól átbered az ellent.
Kétlem!
Dehogynem
Hol? Képet sem láttál róla!
Superbike 3centi majréval
Azt elfelejted, hogy nem csak a KTM van neki!
Nekem pedig superbikeom van!
Ne ratyizz te poch
Akkro te és F2 nem külön szemét vagytok?