Azé köszi, megnézegettem amiket emlitettél. A zyxel is szimpatikus. Tp link nekem se jött be, volt már vagy tipusa is. A huawei látványosan jobb volt azokhoz képest, pláne hogy ingyé adta a szolgáltató. A most kapott 5785 is jó cucc, csak hát kizárólag wifit tud.
1 lan és 1 wan van rajta, ha több eszközt is kábelesen akarsz rá csatlakoztatni, akkor ehhez igen, kell vmi egyszerű switch, viszont qrva gyors a wifi és ha kell mesh technológiával stabil wifit lehet csinálni mindenhova pár ap-vel, ha kell. én unifi ac mesh eszközt használok, de azon nincs lte
hááát nekem a tp-link eszközökkel csak rossz tapasztalataim vannak.... ha már választani kell home megoldásban inkább mikrotik vagy zyxel, ha kell lte is... a netgeart meg sem merem említeni.... vagy pl egy Synology MR-2200AC router?
Olyanom volt már, tp link valamelyikje. Ez kompaktabbnak tünik, de nyitott vagyok arra is. Néztem a huawei b525öt is de annyira nem olcsó hogy megdögöljön az is egy év után.
Ezt póbáltam resetelni is, de semmi változás.
Itt mindenki ért mindenhez IS. Beszart a routerem, ami nem olyan nagy gond, de telenoros netem van és abba megy a sim is. Ez egy huawei e5286, ami minden tekinteteben fasza kivéve hogy egy évet bir ki. Egy éves korában garis csere, most két lv pár honap után ismét megadta magát. Látszatra jó mert minden ugy világit ahigy kell, a net belemegy csak kifelé akadozik vagy nincs, ugyanaz wifin és lanon is a jelenség. Legutobb a telenor adott ingyé uj hurcolható wifis routert de az nem jo mert nincs lan portja az meg kéne 3 is, de legalábbis 2. Ugyhogy az elado lesz, de kéne valami jo simes wifis lanos 300 Mbps router. Esetleg ötlet aki látott már olyat, akinek van?
nekem még a kombicirkó mellett fel van rakva egy villanybojler is, csak üzemen kívül van.... nálam még meleg víz is van, ha esetleg nincs gáz... elég egy főnyomócső törés, vagy bármi...
én evvel úgy vagyok hogy ha valami miatt nincs gáz(kivéve valami baleset) akkor már olyan nagy a baj hogy kb tökmindegy hogy megfagy az ember vagy éhenhal
legrosszabb esetben kicuccolunk a teraszra, vagyis fedett terasz ajtó minden van mert onnan van kémény és van egy kis kályhám ami be tudja fűteni lazán
vagy a garázsba mert onnan van a kémény másik fele, csak az némileg huzatosabb helyiség, de régebben azt is befűtötte
csak a cserepeken kell kidugni egy csövet mert addig visszabontottam a kéményt, bár ha nagyon kell bármikor visszaépítem mert ott hagytam a padláson a téglákat.....
de szerintem sose lesz olyan hogy nincs gáz nagyobb baj nélkül, megfagyni meg sokkal faszább mint éhenhalni
jelenleg én is csak gázzal fűtök a házban, olcsóbb jelenleg mint a fatüzelés... a garázsban viszont fatüzelés van, kevés kell és fa meg van itthon. így jut is marad is, ha egyszercsak nem lenne gáz, akkor sem fagyunk meg
ki lehet égetni a kéményt valami szirszart betesznek aztán utána már saját magát égeti
anyámék szomszédjában csinálták múlt télen, úgy füstölt mint egy gőzmozdony maxigázon
nekeik ilyen szigetelt rozsdamentes kémény van
Ezt póbáltam resetelni is, de semmi változás.
legrosszabb esetben kicuccolunk a teraszra, vagyis fedett terasz ajtó minden van mert onnan van kémény és van egy kis kályhám ami be tudja fűteni lazán
vagy a garázsba mert onnan van a kémény másik fele, csak az némileg huzatosabb helyiség, de régebben azt is befűtötte
csak a cserepeken kell kidugni egy csövet mert addig visszabontottam a kéményt, bár ha nagyon kell bármikor visszaépítem mert ott hagytam a padláson a téglákat.....
de szerintem sose lesz olyan hogy nincs gáz nagyobb baj nélkül, megfagyni meg sokkal faszább mint éhenhalni
anyámék szomszédjában csinálták múlt télen, úgy füstölt mint egy gőzmozdony maxigázon
nekeik ilyen szigetelt rozsdamentes kémény van