Kicsit túl van tolva ez a készülődés.
Az utcai túrákra sem vittem ennyi szart, pedig már akkor is bebújtunk a hegy e ilyen murvás utakon.
Egy multifogó szokott nálam lenni oszt csók.
Mindenre nem lehet felkészülni, szerintem fontosabb a találékonysag, meg az alázatos kommunikáció a helyiekkel(normális kereteken belül).
Terepre meg aztán tényleg nem cipelek szart sem, inkább megyek defektes kerékkel minthogy szerszámozzak. Volt ilyen, de a tubliss óta boldogság van.
A legdurvabb esetem az volt mikor a sherconak szetment a vez. tengely csapágya.
Oda mi kellett volna?
A többi bajoknál meg segített a gyorskötöző, keritesdrót, helyi erő.
Láncsprayből a motulnak van 100 ml-es,az joval kisebb mint bármi.Csak még nem jöttem rá hogy a jó életbe lehet utántölteni nagyból.
Az S100- nak is van.1x sikerült az utántöltés,többször nem akarta,és lószaga van.
Az egy dolog de egy kiadós reggeli után az ember 2-4ora kozott megehezik, de 4kor minek álljak meg enni ha este ugyis nagy vacsora lesz ?
Napközben én belvita jóreggeltet szoktam enni vagy müzlit, napközben nehéz kaja úgysem kell, energia pont elég van benne és nem vagyok éhes.
Az a vizespalack meg jó ha az ember kemenyen motorozik terepen, de igy aki akarja azt a hugymeleg posvadt vizet. Megállok és veszek hideg vizet vagy iszok egy forrásból, nem túlélő tabor ez. Bár a szavaiból azt veszem ki hogy neki igenis az.
Eladtam 48000Km-el.
Az utcai túrákra sem vittem ennyi szart, pedig már akkor is bebújtunk a hegy e ilyen murvás utakon.
Egy multifogó szokott nálam lenni oszt csók.
Mindenre nem lehet felkészülni, szerintem fontosabb a találékonysag, meg az alázatos kommunikáció a helyiekkel(normális kereteken belül).
Terepre meg aztán tényleg nem cipelek szart sem, inkább megyek defektes kerékkel minthogy szerszámozzak. Volt ilyen, de a tubliss óta boldogság van.
A legdurvabb esetem az volt mikor a sherconak szetment a vez. tengely csapágya.
Oda mi kellett volna?
A többi bajoknál meg segített a gyorskötöző, keritesdrót, helyi erő.
Az S100- nak is van.1x sikerült az utántöltés,többször nem akarta,és lószaga van.
Napközben én belvita jóreggeltet szoktam enni vagy müzlit, napközben nehéz kaja úgysem kell, energia pont elég van benne és nem vagyok éhes.
Az a vizespalack meg jó ha az ember kemenyen motorozik terepen, de igy aki akarja azt a hugymeleg posvadt vizet. Megállok és veszek hideg vizet vagy iszok egy forrásból, nem túlélő tabor ez. Bár a szavaiból azt veszem ki hogy neki igenis az.
Azért utcán nem akkora szügséglet mint nekünk
Egy délelőtt sokszor kevés az 1,8 lityi!