Az ut a fontosabb a celnal a latvany a hab a tortan,cseszhetem a fogaras latvanyat ha a fele uton vesekozuzosat jar a motor ey a vegen igazi romanos hangyaboly es kuszasag van.
Az osztrakoknal legalabb minden elvagolag jol kiszamithato.Nomeg van egy valag faluk kozti kanyargos turisztmentes resz ami nem fizetos.
Viszont a franciákhoz mennék és fogok is, aaaa col de l machina, gorges du verdon meg meg a tököm tudja még mik
Van az a baromi magas kavicsos út ahol a Béni sátrazott, na ott sátraznék is.
Ez is érdekes, van aki szerint korzika jobb. Egyiken sem voltam még. Nekem az jön be ahol nincs még nagy emberi beavatkozás. Stelvio sem nyűgözött le, a Gavia sokkal inkább. A glocknerra viszont nem is vágyom, egy másodpercre se.
Itt volt a Papuk nemzeti park, murvás út, kevés turi. Most aszfaltos út, kiépített parkoló játszótér stb stb már nem is tetszik.
Na ez egy pillanatig nem vonz de mentem olyan hasonló erdei úton, tiszta kő volt, az erdész is csak pislogott... qrva anyázás és erős imádkozas, hogy ne hasadjon ki a gumi
A neretva volgy nem rossz szerpentines bizgere a kurvasok vasuti atkelovel,bihac zsufolt.A wildalpen jobban bejott.
Szardiniat egyik se übereli.
Utalom a sok zoldet,kihalt koves taj jo aszfaltal jobban bejon.
Vodopoda Bliha- nem voltam még Izlandon de itt olyan érzésem volt mintha ott lennék, nekem nagyon tetszett. Gyalogolni kell kb 1km-t de megéri.
Martin Brod- ez az Una nemzeti park, kb egy mini plitvice, totál megéri szerintem, horvát oldalról is van több kiépített sétány.
Ezekről raktam képet, mi október elején voltunk most.
Bosznia trükkös, sok utat főútnak jelöl közben murvás.
A tavasz célpontjaimat nem árulom el, úgysem tudsz felmenni a k-val
Miért nem csodálkozom?
Vigyázz ezek után a bukfencekkel!
Legalábbis a fejedet ne üsd be nyomorék!
Én meg pont azt utálom
Az osztrakoknal legalabb minden elvagolag jol kiszamithato.Nomeg van egy valag faluk kozti kanyargos turisztmentes resz ami nem fizetos.
Van az a baromi magas kavicsos út ahol a Béni sátrazott, na ott sátraznék is.
Itt volt a Papuk nemzeti park, murvás út, kevés turi. Most aszfaltos út, kiépített parkoló játszótér stb stb már nem is tetszik.
Szardiniat egyik se übereli.
Utalom a sok zoldet,kihalt koves taj jo aszfaltal jobban bejon.
2013-ban voltam elöször.
Martin Brod- ez az Una nemzeti park, kb egy mini plitvice, totál megéri szerintem, horvát oldalról is van több kiépített sétány.
Ezekről raktam képet, mi október elején voltunk most.
Bosznia trükkös, sok utat főútnak jelöl közben murvás.
A tavasz célpontjaimat nem árulom el, úgysem tudsz felmenni a k-val