10-12 nap jo,A szallas nem nagy dolog,a komp az amit erdemes elore foglalni.Es ez az ami fix.A benzin draga,mer olasz,a kaja atlag ar,szallas szinten atlag nyaralos olaszos.Olyan nagy latvanyossag nincs,csak motorozos-tengerpartos.1000 bol ki lehet jonni.
Minden igeny fuggvenye.Szalloda,apartman,sajat fozes,etterem stb.A szokasos.Ami jo hogy nincs forgalom a sziget belsejeben,az osszes turiszt a tengerpartokon heringet jatszik.
tavaly a nagy alpesi utat jártam be genfi tótól nizzaig , de egyszer azt még megcsinálom visszafelé is... nizza amúgy is egyik kedvenc város, szívesen megyek, csak a kikötőben ne lenne 8eur egy sör
4 dollár kb 1200ft
Ha kérsz 2 digi beltéri az meg 3600 ez szétosztani aztán 1800ft lesz
Ennyiért kb értelmetlen kínlódni mert ugyan olcsóbb de meg kell venni az okosított beltérit
Régen volt olyan is hogy egy előfizető 4 beltérit kapott 4 fele osztva még még egy ezres sincs
Aki meg filmet akar nézni úgysem a HBO nézi hanem torrentről letölti
télen ki kell találni a köv éves "nagy" túrát, lélektani határom van, max 1000eur lehet mindennel együtt, ha nem fér bele, akkor nem megyek. milyen hosszúra érdemes tervezni egy szardíniai túrát, mi a kb költségvetése, érdemes-e előre tervezni és szállást foglalni, vagy lehet találni... ?
Elo-utoszezon,legyen sok love,bele kene.
Amugy szardinian voltam,ngyon jo,sok a neptelen szerpentin az orszag belsejeben,ha nem lenne draga es hosszu ut oda mindenevben menek.
montenegroban is voltam már párszor, de bosznián mindig csak átmentem, egy két dolgot láttam... most cél lehetne. idén a dinári hegységen keresztül jöttünk vissza, de most is csak átmentünk és a magassabb területeket nem mertem bevállalni az idő rövidsége miatt, nem ismerve az útviszonyokat
Tudod volt alkalmam durva dolgokat látni ebben a témában, ami szöges ellentéte volt a médiában elterjedt "tényeknek"
Nem tudom most mi van, de ha extrapolálom az akkori dolgokat, akkor ne bízz nagyon az iPhone titkosításában...se.
Mondjuk egy átlag embernek mindegy is ez, a bűnözők meg basszák meg.
Huawei eszközök 100% hogy a kínai titkosszolgálat teljes ellenőrzése alatt vannak, de tudok olyan kínában gyártott vasalóról is amiben rejtett wifi chip volt, ki tudja miért.
Minden igeny fuggvenye.Szalloda,apartman,sajat fozes,etterem stb.A szokasos.Ami jo hogy nincs forgalom a sziget belsejeben,az osszes turiszt a tengerpartokon heringet jatszik.
érdekelnek az ötletek....
Még van egy csomó ötletem, rengeteg hely van még aminek egyáltalán nincs neve, kis eldugott gyöngyszemek
Ha kérsz 2 digi beltéri az meg 3600 ez szétosztani aztán 1800ft lesz
Ennyiért kb értelmetlen kínlódni mert ugyan olcsóbb de meg kell venni az okosított beltérit
Régen volt olyan is hogy egy előfizető 4 beltérit kapott 4 fele osztva még még egy ezres sincs
Aki meg filmet akar nézni úgysem a HBO nézi hanem torrentről letölti
Amugy szardinian voltam,ngyon jo,sok a neptelen szerpentin az orszag belsejeben,ha nem lenne draga es hosszu ut oda mindenevben menek.
Nem tudom most mi van, de ha extrapolálom az akkori dolgokat, akkor ne bízz nagyon az iPhone titkosításában...se.
Mondjuk egy átlag embernek mindegy is ez, a bűnözők meg basszák meg.
Huawei eszközök 100% hogy a kínai titkosszolgálat teljes ellenőrzése alatt vannak, de tudok olyan kínában gyártott vasalóról is amiben rejtett wifi chip volt, ki tudja miért.