ez egy gondolat egyelőre... lehet csak a boszporuszig mennék, de ha már ott lennék, lehet érdemes lenne körbemotorozni... vagy nem...
a másik gondolatom bosznia, mert ott még sok mindent nem láttam
Most már online nyomják félóránként a kódcserét az oroszok.
Van rá beltéri amin hekkelt firmwarrel csatlakozik a szerverükre.
Elég jól működik 4$ havonta és minden bejön amit fogni tudsz műholdról.
kijavított, itt most nem a talk algoritmusra gondoltam.... aplle-t...
itthon is vannak biztonságos szerverek, amin kersztül lehet kommunikálni adatcsomag alapon. barátomnak van, én is használom
Na jo de vagy a nagy budos semmi van vagy ilyen kibaszott tulzsufolt nyomorvarosok a nagykeleten.
Ertem hogy olcso a benzin,de neztem andor fele videoban is,a nagy buli hogy kimennek a helyi menok 10 autoval a Sziklas pusztaba dajdajozni,mind pasi,chamnak menyorszag lenne 20 tadzsik felcigoval bulizni kinai autoradiobol szolo muszlim zenere,nekem nem vagyam.
azt tudom, hogy sokkal vendégszeretőbbek a magyaroknál és az utak is aszfaltosak, mert minden választás előtt felújítják az utakat az aszfalt minősége gyengébb, vigyázni kell rajta. a bankártyakrendszer teljesen kiépült, mindenhol lehet bankkártyával fizetni.... a határokon nehéz átjutni, sok idő, mert mindenkit ellenőriznek a katonák, de ha már bent vagy, akkor minden sima... de hogy mit hogy érdemes, azt nem... ja és annyit devalválódott a pénzük, hogy 1 eur a benzin, ami 2-3 éve még 2 eur volt
mint ahogy írtam széles népréteg....
szóval nem bárki számára elérhető
a nagra2 kódok meg kb 100 oldalon fent voltak a kódváltás utáni percben
amúgy csak azért nem szarozok vele mert nem nézek tv-t szerintem ha érdekelne hozzá lehetne jutni olyan eszközhöz ami megoldaná a problémát
mondjuk most a digi hivatalos dekódere és kártyája sem megy egy ideje.....ki volt húzva pár hónapig és pár frissítésről lemaradt, így valami hibát ír minden csatornára, nincs jogosultsága vagy ilyesmi
múltkor sógorék itt voltak és a peca csatornát akarta nézni de nem jött össze
Őszintén szólva minden törhető, nem ezt vitatom hanem hogy USB-n keresztül.
Memória chip leforraszt, adat kiolvas, aztán már lehet is indítani a törésre a gridet.
Ezért gondolom hogy kamu az FBI színjáték hogy nem tudják feltörni az iPhonet.
Sajnos korábbi tapasztalataim is téged igazolnak.
Egy ilyen troll leszopja magát is, csak hogy életben tartsa a műsort, és mindig vannak újak akik meg akarják nevelni, szóval esélytelen.
Ezért jó a tiltás funkció az kevésbé zavar ha Zoli szenved rajta, mintha kamu idézeteket kell olvasnom oldalakon keresztül
Nem vagyok márka függő, ha vmely gyártó csinál egy saját zárt androidos rendszert és utolérik az AppleTalk processzor technológiában, azonnal dobom az iPhone-t
A faszt... a teny az, hogy az android a nyomába sincs biztonság szempontjából. Lehet ezt misztifikalni, meg mubalhezni, de ez van.... a bűnözők Amerikában eldobható telefont használnak, mert az nincs regisztrálva. Nincs miről lemondani, mert nem kaptak meg. A normál hang alapú telefonálást bárhol le tudjak hallgatni, nálunk is, de a titkosított algoritmisu beszélgetéseket qrvara nehezen, a telefonon levő adataim pedig meg mindig ezen vannak a legnagyobb biztonságban
a másik gondolatom bosznia, mert ott még sok mindent nem láttam
Van rá beltéri amin hekkelt firmwarrel csatlakozik a szerverükre.
Elég jól működik 4$ havonta és minden bejön amit fogni tudsz műholdról.
itthon is vannak biztonságos szerverek, amin kersztül lehet kommunikálni adatcsomag alapon. barátomnak van, én is használom
Vannak biztonságra kihegyezett android alapú cuccok...csak azt nem kínában gyártják és nem is olcsó.
Ertem hogy olcso a benzin,de neztem andor fele videoban is,a nagy buli hogy kimennek a helyi menok 10 autoval a Sziklas pusztaba dajdajozni,mind pasi,chamnak menyorszag lenne 20 tadzsik felcigoval bulizni kinai autoradiobol szolo muszlim zenere,nekem nem vagyam.
De legalább nincs hamis biztonság érzetem
szóval nem bárki számára elérhető
a nagra2 kódok meg kb 100 oldalon fent voltak a kódváltás utáni percben
amúgy csak azért nem szarozok vele mert nem nézek tv-t szerintem ha érdekelne hozzá lehetne jutni olyan eszközhöz ami megoldaná a problémát
mondjuk most a digi hivatalos dekódere és kártyája sem megy egy ideje.....ki volt húzva pár hónapig és pár frissítésről lemaradt, így valami hibát ír minden csatornára, nincs jogosultsága vagy ilyesmi
múltkor sógorék itt voltak és a peca csatornát akarta nézni de nem jött össze
Memória chip leforraszt, adat kiolvas, aztán már lehet is indítani a törésre a gridet.
Ezért gondolom hogy kamu az FBI színjáték hogy nem tudják feltörni az iPhonet.
Olvass vissza, ha nem tudod miket irkálsz nyomorék!!!
Melyik bukásodnák verte be ennyire a fejedet???
Egy ilyen troll leszopja magát is, csak hogy életben tartsa a műsort, és mindig vannak újak akik meg akarják nevelni, szóval esélytelen.
Ezért jó a tiltás funkció az kevésbé zavar ha Zoli szenved rajta, mintha kamu idézeteket kell olvasnom oldalakon keresztül
Megunta.
Ahogy én is meguntam sok fórumot Clam féle hülyé nélkül is.
Ez a te topikod? Erről beszélek a GuyGang a sjátjának tekinti, ezért tűnnek el az emberek innen!